ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 13 Kasım 2014 Perşembe 21:24

Erdoğan'dan Terim'e destek

Erdoğandan Terime destek

Cumhurbaşkanı Erdoğan, farklı mağlubiyet sonrası Fatih Terim'e sahip çıktı.


Gazeteciler Cemiyetinden yapılan yazılı açıklamada,  Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Nazmi Bilgin ve Yönetim Kurulu üyelerini Çankaya Köşkü’nde kabul ettiği ve kabule Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan,Cumhurbaşkanı Özel Danışmanı ve İzmir Milletvekili Binali Yıldırım ile diğer yetkililerin hazır bulunduğu anımsatıldı. 

"Çıkıp kendisi mi oynasın?"

Açıklamaya göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan, bir soru üzerine Türk sporu için çok önemli yatırımlar, bütün büyükşehirlerde statlar yapıldığını ifade ederek şunları kaydetti:

"Federasyonlar olsun, milli takım teknik direktörleri olsun, hepsiyle görüşmeler yaptım. İnsana yatırım yapmamız lazım, gençleri ihtisaslaştırmamız lazım. Galatasaray stadını yaptı, Beşiktaş yapıyor, Saracoğlu var, Başakşehir Stadı yapıldı, Kasımpaşa’nın stadı var, tesisleri çok güzel, altyapısı çok iyi durumda. İnşallah futboldan başka adımlar da atacaklar. Fatih Hoca’nın hayallerinin yüksek olduğunu görüyorum. Ne yapsın? Çıkıp kendisi mi oynasın? İnsan unsurunu halledip genç bir yapıyı şimdiden geleceğe hazırlamamız lazım. Spor yazarları da ille futbol demeden diğer branşlara da ilgi göstermeliler."

KAYNAK:
AA
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER