ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 12 Aralık 2014 Cuma 23:25

Erdoğan'dan sürpriz ziyaret

Erdoğandan sürpriz ziyaret

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yazar Nuri Pakdil'i evinde ziyaret etti. Erdoğan evdeki konuklar arasında bulunan Pakdil'in yakınlarına, "Nuri Abi'yi niye evlendirmediniz?" diye diye espri yaptı.


Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Yazar Nuri Pakdil'e Çankaya'daki evinde sürpriz bir ziyaret yaptı. Pakdil, yaklaşık üç saat süren ziyarette Cumhurbaşkanı Erdoğan’a çorba ikram etti. Sohbette, Necip Fazıl Kısakürek ile ilgili anılar da konuşuldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, evdeki konuklar arasında olan Yazar Rasim Özdenören’e, "Nuri Abi'yi niye evlendirmediniz?" diye şaka yaptı. Özdenören de, "Biz çok istedik ve uğraştık ama başaramadık" diye cevap verdi. Nuri Pakdil de, "Gökte nikah kıyılmazsa yerde nikah kıyılmazmış. Nasip işte. Biz nişanlandık ama kısmet olmadı, ayrıldık" dedi.

Erdoğan, 80 yaşındaki Pakdil’e özel baskılı Kur’an-ı Kerim hediye etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ev ziyaretinde, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal, Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Fahri Kasırga, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Özel Kalem Müdürü Büyükelçi Hasan Doğan, başdanışmanlardan Savaş Barkçin, Mustafa Varank ve Sefer Turan da eşlik etti.

Ayrıca Yazar Necip Evlice ve Kitapçı Fatih Yurdakul da konuklar arasındaydı.

KAYNAK:
AA
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER