ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 16 Haziran 2013 Pazar 21:06

Erdoğan'dan medyaya: "Hadi bunu da gizle"

Erdoğandan medyaya: "Hadi bunu da gizle"

Başbakan Erdoğan, Kazlıçeşme'deki mitingde uluslararası medyaya seslendi.


Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 'Milli İradeye Saygı' mitingleri çerçevesinde İstanbul Kazlıçeşme'de gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

İSTANBUL'A İLÇE İLÇE SELAM GÖNDERDİ

Erdoğan İstanbul'un ilçelerini tek tek alanda selamlayarak başladığı konuşmasında "Herhalde alanda duymayan yok değil mi? Elleri göreyim bakayım duyuyor muyuz? Anlıyorum ki dünya bizi izliyor ve dünyada duyuyor. Dünyanın bir çok şehrinde bir çok dost ve kardeş şehrinde günlerdir oradaki kardeşlerimiz bizim için haykırıyor. Yalana dolana talana hayır diyenler bizimle beraber yürüyor. Günlerdir bizim için gösteriler yapıyorlar." dedi.

"HADİ BBC, REUTERS, CNN BUNU DA GİZLE"

Uluslararası medyaya çatan Erdoğan "Eğer Türkiye fotoğrafı görmek isteyen varsa, uluslararası medyaya rağmen görmek isteyen varsa fotoğraf burada. Uluslararası medya bunu da gizleyin olur mu? Hadi bakalım Bbc bunu da gizle. CNN bunu da gizle. Reuters bunu da gizle. Günlerdir yalan haberler ürettiniz. Türkiye'yi dünyaya farklı gösterdiniz. Siz yalanlarınızla başbaşa kaldınız. Bu millet sizin dünyaya tanıttığınız millet değil. Bu millet samimi, bu millet gece tencere tava çalan bir millet değil." dedi.


ERDOĞAN'IN KONUŞMASININ TAMAMI İÇİN TIKLAYIN...


KAYNAK:
yazete.com
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER