ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 14 Haziran 2013 Cuma 18:52

Erdoğan'dan Kanuni ve Bülent Ersoy çıkışı!

Erdoğandan Kanuni ve Bülent Ersoy çıkışı!

İl Başkanları toplantısında konuşan Erdoğan, Halit Ergenç'le arasında geçen diyaloğu da aktardı.


Başbakan Erdoğan İl Başkanları toplantısında sanatçılarla yaptığı diyalogları da paylaştı.

İsim vermeden Muhteşem Yüzyıl'da Kanuni Sultan Süleyman rolünde oynayan Halit Ergenç ile arasında geçen diyaloğu paylaştı. Erdoğan Popstar'daki Bülent Ersoy'un Gezi olaylarındaki yorumunu da izlediğini ve ona hak verdiğini paylaştı.

KANUNİ Mİ SERT, YAVUZ MU?

Erdoğan Halit Ergenç ile olan diyaloğunu şöyle anlattı "Her şeyden önce biz insanız. Akşam gelen sanatçılardan birine onu söyledim. Beni ziyaret eden sanatçılar arasında Kanuni'yi oynayan da vardı. Sen Kanuni rolünü oynuyorsun değil mi? Dedim Kanuni çok yumuşak. Yavuz daha yumuşak dedim. Yok dedi Yavuz daha sert"

Hz. Osman'a bakıyorsunuz bir yanağına vur bir yanağını gösteriyor, Hz. Ali'ye bakıyorsunuz maşallah bir cengaver.Bize bunları söyleyenler önce aynaya baksınlar. Medya yoluyla sosyal medya yoluyla toplum mühendisliği yapmaya çalışanlar avuçlarını yalarlar.

BÜLENT ERSOY'U DİNLEDİM

Erdoğan Bülent Ersoy'un Popstar'da yaptığı konuşmayı örnek göstererek "Bu sabah televizyon kanalında Bülent Ersoy’u dinledim. Seçimle gelen seçimle gider dedi. Sandıkta hesabını sorun dedi. Bu tür şiddetlere yeltenmeyin dedi. Aklı selimin yolu bir" dedi.

"Görüşmeye gelenler bu sözü söyleyemiyor. Ben imtiyazlıyım, ben seçkinim benim oyumla çobanın oyu bir mi diyen varsa kusura bakmasın. Ana muhalefet ve diğerleri halk oylaması olmaz demeye başladılar. Hani halka güveniyordunuz? Yargıya inanmazsın, halkın vereceği karara inanmazsın neye inanırsın? Herhalde bizim kararımıza inanacaksın."
 

KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER