ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 12 Ekim 2014 Pazar 16:24

Erdoğan’a şikayet ettiler

Erdoğana şikayet ettiler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a baba ocağı Rize’nin Güneysu ilçesinde hemşehrileri duman ve sesinden rahatsız oldukları çay fabrikasını şikayet ettiler.


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Rize ziyaretinde Güneysu ilçesinin Ulucami Mahallesi sakinleri aracının önünü keserek çay fabrikasının sesinden ve çevreyi kirletmesinden rahatsız olduklarını kendisine iletiler. Erdoğan vatandaşları dinledikten sonra cumhurbaşkanlığı otobüsünün içinde bulunan AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal’a sorunun çözülmesi için talimat verdi.

Güneysu’daki bazı çay fabrikalardan şikayetçi olan Adacami Mahallesi sakinlerinden Recep Kanbur, bu halkın bu dumanı ve pis havayı solumaya hakkı olmadığını belirterek “Kadınlarımız balkonda çamaşır asamıyorlar. Gelecek olan nesillere temiz bir dünya bırakmamız lazım. Fabrika sahipleri de bizim eşimiz dostumuz ama gerekli önlemleri almalarını istiyoruz. Bunun için yetkilileri göreve davet ediyoruz” diye konuştu.

“ÇOCUKLARIMIZ ASTIM HASTASI OLDU”

Aşırı ses ve toz yüzünden rahatsız olduklarını ifade eden Ulucami Mahallesinde yaşayan Nedim Akmehmet, bu sıkıntılarını hemhşerileri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ilettiğini ifade ederek “Çocuklarımız astım hastası oldu. Kapı pencere açamıyoruz. Bu şikayetlerimizi gerekli yerlere bildirdik. Cumhurbaşkanımızın ilçemizi ziyaretinde durumu kendisine illettik. İnşallah sorunumuz kısa sürede çözülür. Cennet vatanımızda rahat bir şekilde yaşamak istiyoruz” şeklinde konuştu.

Ulucami Muhtarı Mustafa Ak ise, “Bugün Güneysu Kaymakamlığı’nda yapılan toplantıda bu konuyu bir dosya olarak sayın Cumhurbaşkanımıza ilettim. Bize yardımcı olacaklarını ve bu sorunu çözeceklerini bize söylediler” dedi.







KAYNAK:
İHA
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER