ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 06 Aralık 2014 Cumartesi 16:02

Erdoğan Yavuz Bingöl'ü linç edenlere sert çıktı

Erdoğan Yavuz Bingölü linç edenlere sert çıktı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sanatçı Yavuz Bingöl'ü linç etmeye çalışan medyayı topa tuttu.


Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ahmet Hakan'a verdiği röportajda söylemek istediğinin dışında cümlelerin aktarılmasından dolayı Yavuz Bingöl'ün linç edilmesine tepki gösterdi.

On yıllar boyunca fikir özgürlüğü deyip mahalle baskısından şikayet edenlerin olduğunu söyleyen Erdoğan, "Şu anda kimin nerede durduğu ortaya çıkıyor. Biz sabrettik." dedi.

30 Ağustos’ta Yavuz Bingöl’le Yemen Türküsü’nü söyledikleri için, söylemediklerini bırakmadılarını ifade eden Erdoğan, Türkiye'nin bu büyük sanatçısını linç etmek için her şeyin yapıldığını anlattı.

"AHMET KAYA'YA DA ÇATAL FIRLATTILAR"

Cumhurbaşkanı devamında Ahmet Kaya'nın da linç edilerek bu ülkeden gönderildiğine dikkat çekerek, şunları söyledi:

"Nasıl olur da Erdoğan’la aynı fotoğraf karesine nasıl girersin" diye, böyle bir zihniyet olabilir mi? Bütün sanatçılar sizin gibi düşünmeye mecbur mu? Değerli yazarımız Alev Alatlı’ya da bunu yaptılar. Akil İnsanlar Heyeti’ndeki bir çok sanatçıya da bunu yaptılar Ahmet Kaya’nın bu ülkeden mahsun ayrılışıyla yüreğimiz yandı Çatallarla, porselen tabaklarla neler yaptıklarını, ödül töreninden nasıl kovduklarını hatırlayın.. Ertesi gün her türlü hakaret yazısını yazanlar, şimdi de yazmadım diyenler ruh kök sakat tipler. Hala aynı şeyleri yazıyorlar."

KAYNAK:
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER