ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 14 Haziran 2013 Cuma 19:37

Erdoğan: "Kılıçdaroğlu'na rağmen..."

Erdoğan: "Kılıçdaroğluna rağmen..."

Başbakan Erdoğan, İl Başkanları toplantısında konuştu. Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nun kirli bir oyunun içine girdiğini söyledi.


Başbakan Recep Tayyip Erdoğan partisinin İl Başkanları toplantısında konuştu. Başbakan Erdoğan gündemi değerlendirirken çok önemli mesajlar verdi.

Erdoğan, Reyhanlı olaylarının arkasında Esed'in olduğunu belirtti, ve CHP'nin ise Esed'e destek çıktığını söyledi. 

Başbakan Erdoğan ayrıca, Kemal Kılıçdaroğlu'na rağmen, oynanan kirli oyunların içine girmeyeceklerini açıkladı. 

Erdoğan, "Tarihi anları yaşadığımız bir süreçte, Türkiye'nin adeta şaha kalktığı, Türkiye'nin zincirlerini kırdığı, prangalarını parçaladığı bir anda önce Reyhanlı saldırısı gerçekleşti.

Ardından da malum Taksim olayları meydana geldi. Reyhanlı olayları, sıradan bir olay değildir. Reyhanlı'da, dikkat edilirse 53 sünni vatandaşımız şehit edildi. Peki bu tezgahın arkasında kimler var, kimler bulunuyor.

Durup dururken olmadı. İşte en son yakalanan, bu işin adeta bir numarası durumunda olan kişi ortaya çıktı, yakalandı. Bu kişi malum. Beşşar Esed'le adeta kol kola iç içe olan ve ne yazık ki bu ülkede ana muhalefetin genel başkanının adamlarının getirilip götürülmesinde rol oynayan kişi gibi, bu da onun bir başka versiyonu" dedi.

"TÜRKİYE'Yİ OYUNUN İÇİNE ÇEKMEK İSTİYORLAR"

Başbakan Erdoğan, Suriye'de bir mezhep savaşı başladığının altını çizerek şunları söyledi:

"Türkiye'yi bu oyunun içine çekmek istiyorlar. Biz ülkemizi evvelallah bu oyunun içine sokmayacağız ama Kılıçdaroğlu gibi adamlara rağmen sokmayacağız. Onlar ne yaparlarsa yapsınlar, biz bu yanlışların içine partimizi partilimizi düşürmeyeceğiz." 

KAYNAK:
AA
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER