ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 27 Ağustos 2014 Çarşamba 12:01

Erdoğan helallik istedi!

Erdoğan helallik istedi!

Recep Tayyip Erdoğan Ak Parti'ye veda etmedi ama partililerden helallik istedi. Ve ilk kabinenin hazır olacağı zamanı söyledi.


Erdoğan, AK Parti’nin yeni genel başkanını seçeceği olağanüstü kongre salonuna girişte salon dışında kalanlara seslendi. 

Erdoğan’ın konuşmasından satır başları:

“1. Olağanüstü kurultayımızda böyle anlamlı bir buluşmada bir arada olmanın mutluluğu içinde en kalbi duygularla selamlıyorum. Biraz sonra inşallah birinci olağanüstü genel kurulumuzu Ankara’nın en büyük salonunda yapacağız. Orada sizlere çok daha detaylı bir şekilde hitap edeceğim.

Bizim bu konuşmamız bir misyon değişikliği değildir. Sadece bir isim değişikliğidir. Asla bir veda değildir. Bilesiniz ki bu da bir fatihadır. Yeni bir açılıştır, milattır. Bunu böyle bilmenizi istiyorum. Şu anda 40 bine varan 81 vilayetten buraya gelen siz değerli kardeşlerim bir şeyi ortaya koydunuz. Biriz yeniyiz diriyiz beraberiz kardeşiz hep birlikte Türkiye’yiz…

Misyonumuzdan hiçbir zaman feragat etmedik, taviz vermedik ama biz 77 milyonu sevdik, kucakladık, ayırt etmedik. 780 bin km karelik vatanımıza hizmet götürdük. Aynı şekilde bu hizmeti götürmeye devam edeceğiz. Edirne’den Hakkari’ye Sinop’tan Hatay’a hep birlikte inşallah ihya oldu inşa oldu inşa olmaya devam edecek. Modern bir Türkiye’yi gerçekleştirdik. Tek bayrak, tek vatan, tek devlet, tek millet dedik. Böyle devam edeceğiz. Ortak adayımız Ahmet Davutoğlu beydir. Eminim tam ittifakla Ahmet Davutoğlu seçilecektir. Süratle yarın yemin törenini yaptıktan sonra devir teslim töreninden sonra da kendilerine inşallah kabineyi kurma görevini vereceğiz ve Cuma günü de büyük ihtimalle yeni kabine gerçekleşmiş olacaktır.

Sizlerden ayrılmıyorum. Bu kardeşinize hakkınızı helal eder misiniz? Ben de size hakkımı helal ediyorum.”

KAYNAK:
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER