ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 15 Temmuz 2013 Pazartesi 12:32

"Erdoğan darbeyi hak ediyor" diyen yazar üzgün!

"Erdoğan darbeyi hak ediyor" diyen yazar üzgün!

Taraf Gazetesi'nin asker kökenli yazarı Namık Çınar, Erdoğan'ın yaşarken tatmasını istediği darbe için üzgün, ama anladığınız manada değil!


Taraf Gazetesi'nin asker kökenli yazarı Namık Çınar, önceki günlerde yazdığı "Erdoğan darbeyi hak ediyor" yazısı hakkında bir yazı daha kaleme almak zorunda kaldı.

"ERDOĞAN DARBEYİ HAK EDİYOR"

Çınar, önceki yazısında Erdoğan'a okkalı bir "sandık darbesi" indirilmesi gerektiğini söylemiş ve şöyle devam etmişti:

"Erdoğan'a şöyle okkalı bir sandık darbesi indirilmeli; gününü göstermeli, feleğini şaşırmalı; darbe neymiş, halkı aşağılamak neymiş, ayaklar nasıl baş olurmuş, Zincirlikuyu Mezarlığı'nın kapısında yazdığı gibi ölünce değil, yaşarken tattırılmalıdır."

Namık Çınar bugünkü yazısında ise eleştirilere cevap verdi. Önceki yazısında demek istediklerinin farklı anlaşıldığını öne süren Namık Çınar "Sevenlerini üzecek değil düşündürecek serinkanlı bir yazı yazmalıydım. Üzgünüm" dedi.

İşte Çınar'ın bugünkü yazısında "üzgün" olduğunu söylediği o bölüm:

"Gezi olayları nedeniyle dövülerek öldürülen on dokuz yaşındaki bir ana kuzusunun tabutu, bu ülkenin başbakanının önünden geçti de, o oralı bile olmadı. Ama gene de kendime hâkim olmalı, sevenlerini üzecek değil düşündürecek serinkanlı bir yazı yazmalıydım. Bu nedenle üzgünüm."

KAYNAK:
yazete.com
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER