ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 25 Temmuz 2014 Cuma 23:00

Erdoğan: Cezaevi cüz okumak için en rahat yer

Erdoğan: Cezaevi cüz okumak için en rahat yer

TÜMSİAD tarafından Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen iftar programına Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan da katıldı. Erdoğan burada yaptığı konuşmada emniyet mensuplarına yönelik gerçekleştirilen operasyonlara dikkat çekti.


Cumhurbaşkanı adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, emniyete teslim olurken, "Kalan 5 cüzümü şehit anneleri okusun" diyen polisle katıldığı iftar programında da öneride bulundu. Cüz okumak için en rahat yerin cezaevi olduğunu söyleyen Erdoğan, "Giderken yanına bir Kur'an-ı Kerim al, kalan 5 cüzü de orda tamamlarsın. Orası Medrese-i Yusufiye'dir." dedi.

Polis ve polis yakınlarını senaryo yapmakla suçlayan Erdoğan şunları söyledi: "17-25 Aralık operasyonu efendisinden aldığı talimatla Pensilvanya'nın Türkiye'yi susturma girişimiydi. Şuanda operasyonlar başladı. Senaryolar var. Yandaş televizyonlarında dramatik sahneler çiziyorlar. Geçen akşam bir tanesini izledim. 'Ramazan-ı Şerif'te, Kur'an hatmediyordum, 5 cüzüm kalmıştı, şimdi bunu bitiremeden cezaevine gidiyorum, bütün dostlarıma sesleniyorum, benim o kalan 5 cüzümü de siz tamamlayın' diyor. Buna verilecek cevap kolay, en rahat yer cezaevi. Giderken yanına bir Kur'an-ı Kerim al, kalan 5 cüzü de orda tamamlarsın. Bunlar milleti ne zannediyorlar anlamak mümkün değil. En rahat yer orası. Hatta Kur'an-ı Kerim değil meal al, hem Kur'an-ı hem mealini oku. Burası bu noktada çok ferasetin açıldığı bir yerdir. Medrese-i Yusufiye'dir. Anlayanlar için. Şuanda bizi dışarda anti semitist gibi gösterme gayretleri var. Bunu niye yapıyorlar? Bunu biz anti semitist olduğumuz için değil, iftira ile bizi sindirmek için yapıyorlar. Anti semitizmin insanlık suçu olduğunu söyleyen belki de dünyada ilk müslüman Başbakan'ım. Batılı hala İslamafobia'yı ne yaşıyor ne konuşuyor. Bizim ne olduğumuzu bilen çok iyi biliyor. Bizde ırkçılık soy kırım olmaz. Bizde farlı dinlere inançlara tahammülsüzlük olmaz. Milletimizin ve ülkemizin tarihinde antisemitizm hiç olmadı bugün de yok yarın da olmayacak. Ama bizi susturmak bizi sindirmek için bir yandan katliam yapıp bir yandan bu iftirayı atmayı sürdürecekler."
 

KAYNAK:
CİHAN
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER