ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 15 Haziran 2013 Cumartesi 22:50

Erdoğan bir ilke imza attı!

Erdoğan bir ilke imza attı!

Beklenen ilgiyi gören Milli İradeye Saygı Mitingleri'nde bir ilk yaşandı.


Bugün AK Parti Ankara'da Milli İradeye Saygı Mitingleri kapsamında Sincan'da büyük bir miting düzenledi. Başbakan Erdoğan ilk defa düzenlediği bir mitingte kalabalığın arasından yürüyerek sahneye çıktı.

KORUMALARIYLA BİRLİKTE SAHNEYE YÜRÜDÜ

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Başkentlilere sesleneceği 'Milli İradeye Saygı Mitingleri'nin ilkinin yapılacağı Sincan'da geniş güvenlik önlemleri alındı. AK Parti'ye destek veren Sincanlılar evlerinin balkonlarını Türk Bayrakları ve AK Parti Bayrakları ile süslerken, mitingi izlemek isteyen vatandaşlar Sincan Meydanı'na akın etti.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın korumaları eşliğinde halkın arasından sahneye yürümesi ise oldukça şaşırtıcıydı. Hem güvenlik açısıdan çok hassas bir dönem olunması hem de daha önceki mitinglerinde böyle bir yöntemi tercih etmememiş olması dolayısıyla Başbakan'ın bu hareketi hiç beklenmiyordu.


KONUŞMANIN TAMAMI İÇİN TIKLAYIN....


MİTİNGE KAÇ KİŞİ KATILDI?

Sincan tarihin en kalabalık mitingine sahne oldu. Meydan hınca hınç dolarken katılan kişi sayısı merak konusu oldu.

Meydan dolarken, alana çıkan caddenin ve kimi çevre sokakların da dolduğu gözlendi. Hatta bazı vatandaşlar çatılara çıkıp mitingi izledi.

Erdoğan, AK Parti Ankara İl Teşkilatınca Sincan pazaryerinde "Büyük Oyunu Bozmaya Haydi Tarih Yazmaya" sloganıyla düzenlenen Milli İradeye Saygı Mitingi'nde konuştu.

Yüzbinlerle ifade edilen mitinge kimilerine göre katılım, 200 bin kişiyi aştığı iddia edildi.  

KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER