ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 21 Eylül 2014 Pazar 19:56

Engelliler kampta buluştu

Engelliler kampta buluştu

ÇANAKKALE'nin Ayvacık İlçesi'ne bağlı Küçükkuyu Beldesi'nde, İstanbul Beşiktaş Belediyesi Engelli Koordinasyon Merkezi öncülüğünde gerçekleştirilen 'Engelleri aşıyor, kampa gidiyoruz' kampanyası kapsamında beş gün tatil yapan 100 engelli, birlikte vakit geçirme fırsatı yakaladı.


ÇANAKKALE'nin Ayvacık İlçesi'ne bağlı Küçükkuyu Beldesi'nde, İstanbul Beşiktaş Belediyesi Engelli Koordinasyon Merkezi öncülüğünde gerçekleştirilen 'Engelleri aşıyor, kampa gidiyoruz' kampanyası kapsamında beş gün tatil yapan 100 engelli, birlikte vakit geçirme fırsatı yakaladı. Kampta engelli hakları konuşuldu.

Küçükkuyu Beldesi'ndeki Yeşil İda Tatil Köyü'nde gerçekleştirilen, Engelleri aşıyor, kampa gidiyoruz kampanyası kapsamında çeşitli engellere sahip 100 kişi bir araya geldi. Kampta engelli hakları, iş ve istihdam konularında çeşitli eğitimler verildi. Engellilere sürpriz yapan Beşiktaş Belediye Başkanı CHP'li Murat Hazinedar kampın son gününe katıldı. Özel helikopterle beldeye gelen Hazinedar'ı, Küçükkuyu Belediye Başkanı CHP'li Cengiz Balkan, Gelibolu Belediye Başkanı CHP'li Mustafa Özacar ve Edremit Belediye Başkanı CHP'li Kamil Saka karşıladı.

Uzun süre sohbet ettiği engellilerle hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Hazinedar, Beşiktaş Belediyesi olarak gelecek yıl engelsiz otel projesini hayata geçirmek için çalışacaklarını söyledi. Hazinedar, "Engelliler için olağanüstü fiziki zorluklar var. Bunları sağlayacak bir otel projemiz olacak. Kiralama ya da satın alma yöntemiyle yaklaşık 100 odalı bir otel edineceğiz. Engelliler, emekliler ve gençlerimiz için kamp arayışı içindeyiz" dedi.

 

 









 

KAYNAK:
DHA
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER