ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 07 Aralık 2012 Cuma 14:11

Emniyet'ten ibretlik görüntü

Emniyetten ibretlik görüntü

Emniyet Müdürlüğü ibretlik görüntüleri basına dağıttı. Aileler ve gençler bu görüntüleri izlemeli...


Gaziantep'te uyuşturucu bağımlısı gencin, sokak satıcısından tek kullanımlık eroin almak yalvarması ve cüzdanındaki bütün para ve üzerindeki su şişesini vermesi görüntülendi. Gaziantep Emniyet Müdürlüğü'nün dağıttığı ibretlik görüntüler, uyuşturucunun bağımlıları ne hale düşürdüğünü gözler önüne serdi.

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 'torbacı' diye tabir edilen sokak satıcılarına yönelik çalışma başlattı. 4 aylık çalışma sonunda özel hareket timlerinin de katıldığı eş zamanlı operasyon düzenlendi.

Operasyonda yakalanan 17 kişi tutuklanarak cezaevine konulurken, bu şahısların evlerinde yapılan aramalarda 38 kilogram eroin, 50 kilogram esrar ve bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi.

Yapılan operasyon kapsamında, polisin kayıt altına altına aldığı uyuşturucu ticareti de bağımlılığın sonuçlarını gözler önüne serdi.

Emniyetin dağıttığı görüntülerde, bir parkta oturan uyuşturucu satıcısı M.T, yanına gelen bağımlı gençle bir süre konuşuyor.

Uyuşturucu bağımlısı genç, cüzdanındaki bütün paraları ortaya dökerken, satıcı bunu kabul etmiyor. Satıcının önünde diz çöken ve yalvaran bağımlı genç son olarak üzerindeki su şisesini bile vermek istiyor. Pazarlığın sonunda da uyuşturucu bağımlısı genç, tek kullanımlık eroini alırken, satıcı da olay yerinden uzaklaşıyor.

İŞTE İBRETLİK OLAN GÖRÜNTÜLER...

KAYNAK:
CİHAN
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER