ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 28 Ağustos 2013 Çarşamba 13:46

Emniyet müdürü basın mensupları ile buluştu

Emniyet müdürü basın mensupları ile buluştu


Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesine yeni atanan İlçe Emniyet Müdürü Abdulkadir Durmuş, ulusal ve yerel basın mensupları ile bir araya geldi. İlçe Emniyet Müdürlüğü bahçesinde bir araya gelen Durmuş, Pazarcık ilçesinde görev yapmaktan büyük bir zevk duyacağını belirtti.

İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli komiser ve toplum destekli polis memurları ile basın mensuplarının sorularını cevaplayan Durmuş, "Devlette devamlılık esastır. Bayrak yarışı kaldığı yerden devam eder. Pazarcık’ta bizler daha iyi hizmet nasıl ederiz diye araştırır iyi iş yapmaya gayret ederiz." dedi.

    Pazarcık’ta birçok yerlere bakarak önemli bir asayiş olayının yaşanmadığına dikkat çekerek herkesin aynı ilçede yaşamasının mümkün olduğunu belirten Durmuş, Pazarcık ilçesinin gerek il merkezine yakınlığı gerekse ilçede yaşayan insanların hoşgörüsü sayesinde polis vatandaş el ele vererek huzurlu günler geçirebileceklerini söyledi.

    Halkın polise her zaman yardımcı olması gerektiğini ifade eden Durmuş, "Ben yakın ilden Adıyaman Besniliyim. Pazarcık polisi benim ilçemde ben de sizin ilçenizde görev yapıyorum. İnsan profili aynı, değişmez. İnsana yaklaşırken hoşgörü içerisinde olursanız hata yapma oranınız zayıflar." şeklinde konuştu.

    Toplantı, hatıra fotoğrafı çektirilmesinin ardından sona erdi.







KAYNAK:
CİHAN
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER