ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 04 Nisan 2013 Perşembe 17:05

Emniyet müdür yardımcısı gözaltına alındı


Antalya polisi tarafından mafya tipi suç örgütüne yönelik düzenlenen operasyon kapsamında, Serik İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı H.Ş. ‘yardım ve yataklık’ suçlamasıyla gözaltına alındı.

Antalya Emniyeti Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Organize Suçlar Büro Amirliği ekipleri, Serik ilçesinde mafya tipi suç örgütüne operasyon düzenlemiş ve 41 kişiyi gözaltına almıştı. Suç örgütünün liderliğini, daha önce görevinden uzaklaştırılan Serik Ülkü Ocakları eski İlçe Başkanı K.K.’nin yaptığı belirtilmişti. Şüphelilerin emniyette ifadeleri alınmaya devam ederken, polis yeni bir operasyon daha düzenledi. Bu kapsamda, suç örgütüne ‘yardım ve yataklık’ yaptığı iddia edilen Serik İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı H.Ş. gözaltına alındı. H.Ş.’nin, geçici görevle yaklaşık 15 gün önce Gazipaşa'ya gönderildiği öğrenildi. Gözaltına alınarak emniyete getirilen H.Ş.'nin, meslektaşları tarafından sorgulanmasına devam edilyor.

Antalya polisi, önceki gün Serik merkezli düzenledikleri operasyonda ev, araç kuşunlama, adam kaldırma, çek senet tahsilatı, haraç kesme, hırsızlık, adam yaralama ve tecavüz gibi çok sayıda suça karıştığı tespit edilen mafya tipi yapılanmaya sahip suç örgütü çökertilmişti. Operasyona, aralarında Özel Harekat Çevik Kuvvet ekiplerinin de bulunduğu 300 polis katılmıştı. 

KAYNAK:
CİHAN
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER