ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 12 Kasım 2014 Çarşamba 13:47

Emlakçıyı böyle soydu

Emlakçıyı böyle soydu

Beylikdüzü’nde sattığı dairenin parasını aracının bagajına koyan emlakçıyı takip eden şüpheli, içinde 185 TL bulunan çantayı çaldı.


Beylikdüzü’nde sattığı dairenin parasını aracının bagajına koyan emlakçıyı takip eden şüpheli, içinde 185 TL bulunan çantayı çaldı. Şüpheli önce güvenlik kamerasına, ardından da polise yakalandı.

Olay, Beyklikdüzü Kaymakamlık binası otoparkında meydana geldi.Elinde para dolu çantayla kaymakamlıktan çıkan şahıs yanında bulunan kişiler ile sohbet etmeye başladı. Bu sırada kaymakamlıktan çıkan şüpheli, telefonla konuşur numarası yaparak elinde para dolu çanta olan şahsı yakın takibe aldı. Şahsın etrafında dolanan şüpheli, dikkat çekmemek için telefon ile konuşuyor numarası yapmaya devam etti. Y.Ç.(46) isimli şahıs arkadaşlarıyla yaptığı sohbetin ardından otoparktaki aracının yanına gelerek açtığı bagaja elindeki çantayı bıraktı. Arkadaşları ile otomobiline binen Y.Ç.’yi gören şüpheli hemen harekete geçti. Koşar adımlarla aracın yanına gelen şüpheli, bagajı açarak içinde 185 TL bulunan çantayı alıp kaçtı. Durumu fark eden Y. Ç. Aracından inerek bagaja baktı. Bıraktığı çantanın yerinde olmadığını fark eden Y. Ç. Durumu polise bildirdi. Hırsızlık ile ilgili inceleme yapan polis, otoparkta bulunan kameralara el koyarak incelemede bulundu. Güvenlik kamerasından tespit yapan polis şahsın belirlediği adresine b askın yaptı. Polis, yaptığı baskında Ç.G.(23) adlı şüpheliyi kıs kıvrak yakaladı. Şüpheli emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi. Şahsın emlakçı olduğu ve çaldırdığı parayı sattığı daireden aldığı öğrenildi.

Hırsızlık anı ise güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde, kaymakamlık binasından elinde çantayla çıkan şahız dışarıda bir süre arkadaşlarıyla sohbet ediyor. Bu sırada kaymakamlık binasında elinde çanta olan şahsı takip eden şüpheli telefon ile konuşuyor numarası yapıyor. Şahıs arkadaşlarıyla birlikte otoparka yönelince şüphelide şahsı takip ediyor. Şahıs elindeki çantayı aracına bırakıp sürücü koltuğuna geçmesini fırsat bilen şüpheli, bagajı açarak 185 TL’nin oluğu çantayı alıp kaçıyor. Durumu fark eden şahıs aracından inip bagajı kontrol ediyor.










KAYNAK:
İHA
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER