ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 20 Haziran 2014 Cuma 08:52

Emekli Albay Dursun Çiçek'ten böcek açıklaması

Emekli Albay Dursun Çiçekten böcek açıklaması

Emekli Albay Dursun Çiçek: Başbakanın ofisine dinleme cihazı koyacak kadar pervasız olan bu çete 2009'da imzamı taklit ederek bize kumpas kurdu. Bunu hep anlatmaya çalıştık


Emekli Albay Dursun Çiçek, Silivri Cezaevi'nde tahliye olmasının ardından açıklama yaptı. Çiçek, "Annemizin ak sütü kadar masum olduğumuz her yerde haykırdık. Sizlerin sayesinde, akıl ve vicdan sahibi medyamızın sayesinde, adalete fener yakan kampanyaların sayesinde, sessiz çığlıkların sayesinde, her şeyden önemlisi masumiyetimize inanan, bizi tanıyan ailemizin, yakınlarımızın ve daha da önemlisi Atatürk Cumhuriyeti'nin en güzel avukatı İrem Çiçek'in sayesinde bugün sizlerin karşısındayım" dedi.

"Başbakanın ofisine dinleme cihazı koyacak kadar pervasız olan bu çete 2009'da imzamı taklit ederek bize kumpas kurdu. Bunu hep anlatmaya çalıştık" diyen Çiçek, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Sahte ihbarcılarda bu kumpasa destek verdiler. Ama Erzincan'da ki Dursun Çiçek başkası çıktı, Ankara'da takip ettikleri Dursun Çiçek başkası çıktı. Her şey apaçık ortaya çıkınca Anayasa Mahkemesi'nde Ankara'da hakimler olduğunu gösterdi. Bu süreçte bizlere destek veren bütün aydınlara, siz değerli medya mensuplarına, Çiçek ailesi adına, geleceğimiz olan gençler adına teşekkür ediyorum. Tek amacımız, bize yapılanları, bize yapılan kumpasları, çocuklarımız, torunlarımız yaşamasın. Bunun tek yolu da bize kumpas kuran bu canileri, alçakları Türk yargısının önüne çıkarıp hesap vermesini sağlamaktır. Bize sağlanmayan, bize verilmeyen adil yargılama hakkının onlara verilmesini istiyoruz. Hep beraber bu kumpası kuranları ortaya çıkardığımız zaman, poliste, yargıda, medyada örgütlenen bu çeteyi ortaya çıkardığımız zaman çocuklarımız, torunlarımız çok daha adil ayrılama düzeni olan Türkiye'de çok daha rahat edeceklerdir. Bu günlerin hayaliyle, bugünlerin umuduyla mücadeleye bunda sonra daha özgür ortamlarda daha etkin olarak devam edeceğiz. Bu mücadeleyi hep birlikte kazanacağız. Çünkü Türkiye'nin, gençlerimizin, torunlarımızın buna ihtiyacı var. Türkiye bu karanlık sayfayı aydınlatmalı, bir daha bu karanlık sayfaları yaşamamalı"

"ESAS ÇİLEYİ ESAS SIKINTIYI DIŞARIDA OLAN SEVENLERİMİZ, EŞİM, KIZIM ÇEKTİ"

Eşinin ve kızının verdiği mücadeleyi zaman zaman gözleri yaşararak koğuşta izlediğini belirten Dursun Çiçek, "5. Ceza İnfaz Kurumu Müdürlüğü'ne çok teşekkür ederim. Bizi hükümlü veya tutuklu olarak değil, misafir olarak hep gördüler. Bize sürekli komutanım diye hitap ettiler. Biz askeriz, her ortamda yaşarız, her ortamda mücadele ederiz. Ama esas çileyi esas sıkıntıyı dışarıda olan sevenlerimiz, eşim, kızım çekti. Biz asker olduğumuz için zaten her türlü mücadeleye hazırdık. Onlara da huzurlarınızda bir kez daha teşekkür ediyorum. Yurtdışında olan oğlum internet sitesi kurarak bu mücadeleye destek veren Deniz Çiçek'e de tesadüfen kavuşacağız, izine geliyor. Huzurlarınızda teşekkür ediyorum" dedi.
Çiçek ardından kızı İrem Çiçek'i ve eşini öptü.

"HEDEFTE ÇETE VAR, TETİKÇİLER VAR"

Dursun Çiçek daha sonra, "Tek sorumlusu bu çete. Çünkü taklit imza atanalar, sahte planı yapanlar, bunları ihbar mektubuyla savcıya ulaştıranlar, paralel yapı denen bu çetenin tetikçileridir. Bunların en kadar siyasi destek verilmiş, siyasetçiler bunların ne kadar arkasındadır; bunu bu çete açıklayacak, çete itiraf edecek. Hep beraber Türk milleti de görecek. Hedefte çete var, tetikçiler var. Bunları yargıya teslim ettiğimiz zaman bunun arkasında ki azmettiren siyasetçileri bunlar itiraf edecek, bunlar söyleyecek. Hep beraber göreceğiz" diye konuştu. 

KAYNAK:
DHA
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER