ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 25 Ekim 2014 Cumartesi 11:10

Edirne’de göle dönen cadde trafiğe kapatıldı

Edirnede göle dönen cadde trafiğe kapatıldı

Edirne’de gece saatlerinden başlayan sağanak yağış edeniyle göle dönen cadde geçişlere kapatıldı.


 Şehir merkezinde yağışlar devam ediyor. Zaman zaman şiddetini artıran yağış sebebiyle cadde ve sokaklarda su birikintileri oluşuyor.

Yağış sonrasında şehrin yüksek kesimlerinden gelen su alt kesimlerde sele dönüyor. Alt yapının yetersiz kalması sonucu İlhami Ertem Caddesi ve Doktor Sadık Ahmet Caddesinde olumsuzluklar yaşanıyor. Son yağış nedeniyle özellikle Dr. Sadık Ahmet Caddesi göle döndü. Caddenin sağında ve solunda bulunan apartmanların bahçeleri yağmur suyuyla doldu. Vatandaşlar evlerinden dışarı çıkmakta zorlandı. Park halindeki araçlar su içinde kaldı.
Caddeyi kullanan küçük araçlar ilerlemekte güçlük çekti. Herhangi bir olumsuzluğun yaşanmaması için trafik ekipleri caddeyi ve caddeye giden sokakları ulaşıma kapattı.

Bölgede seyir halinde olan bir sürücü, logar kapağının açılması sonucu çukura girdi. Ön tekeri çukura batan aracı bölgede çekim yapan gazeteciler ve vatandaşlar çıkardı. Araç sürücü, işe gitmek üzere evden çıktığını ve logar kapağının olmadığını fark etmediğini ifade etti.

Doktor Sadık Ahmet Caddesi’nde işyeri bulunan Meşhur Oğuz, her yağış sonrasında bölgeyi su bastığını belirterek yağış sonrasında iki üç gün işlerinin aksadığını belirtti. Yağış nedeniyle çok korktuklarını anlatan Oğuz, “Hamdi Sedefçi zamanında buraya 40 kere su bastı. Bu geldi, bu da aynı. Bir icraat yok. Sahipsiz bir memleket.” diye tepki gösterdi.






















KAYNAK:
CİHAN
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER