ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 29 Ağustos 2013 Perşembe 15:05

E-5 trafiğe açıldı!

E-5 trafiğe açıldı!

Şüpheli paket alarmı E-5'i durdurdu. Polisin araştırması yaklaşık 40 dakika sürdü.


Cevizlibağ Metrobüs Durağı’naki şüpheli çanta sebebiyle trafik felç oldu. Metrobüs seferleri durdurulurken D-100 Karayolu Bakırköy istikameti de araç trafiğine kapatıldı. Metrobüslerden durağa gelmeden inen yolcular D-100 Karayolu’ndan karşıya geçti.

Cevizlibağa Metrobüs Durağı’nda şüpleli çanta olduğunu gören vatandaşlar ve güvenlik görevlileri durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri metrobüs durağına uzman ekip çağırdı. Bu sırada şüpheli çantanın sadece birkaç metre yakınına kadar yolcuların alınması ve metrobüs seferlerinin devam etmesi dikkat çekti. Bir süre sonra güvenlik önlemini artıran polis ekipleri mertobüs seferlerini durdurdu. D-100 Karayolu da Bakırköy istikametine trafiğe kapatıldı. Durağa gelmeden metrobüsten inen yolcular D-100 Karayolu’ndan karşıya geçti.

Olay yerine gelen Bomba İmha ve İnceleme ekibi özel kıyafetini giyerek şüpheli çantayı inceledi. Çantadan herhangi patlayıcı madde çıkmaması herkese rahat nefes aldırdı. Gerekli çalışmanın ardından metrobüs seferleri yeniden başladı. D-100 Karayolu da yeniden trafiğe açıldı.

KAYNAK:
CİHAN
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER