ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 01 Eylül 2013 Pazar 18:06

Dünya Barış gününde öldürüldü

Dünya Barış gününde öldürüldü

BDP'li meclis üyesi kadın, eski eşi tarafından öldürüldü.


Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) Küçükçekmece Kadın Meclisi Üyesi Neslihan Harman, Kadıköy'deki BDP mitingine gitmek için hazırlık yaptıktan sonra, eski eşi tarafından silahla vuruldu. Hastaneye kaldırılan Harman, yapılan tüm müdahaleye rağmen hayatını kaybetti.

1 Eylül Dünya Barış Günü dolayısıyla yapılacak mitinge katılmak için evden çıkan BDP Küçükçekmece Kadın Meclisi Üyesi Neslihan Harman, eski eşi tarafından öldürüldü. Cinayet saat 11.00 sıralarında Küçükçekmece Kanaraya Mahallesi Piliç Sokak'ta Kadriye Moroğlu Lisesi önünden yaşandı.1 Eylül Dünya Barış Günü dolayısıyla yapılacak mitinge katılmak için lise önüne gelen Harman, eski eşi tarafından vuruldu. Vücuduna çok sayıda kurşun isabet eden Harman, Mehmet Akif Kalp Hastanesi'ne kaldırıldı. Harman, yapılan tüm müdahaleye rağmen hayatını kaybetti.

Cinayeti bir mahalle sakini şu şekilde anlattı: "Silah sesiyle dışarı çıktım. Kadın düştü. Bir genç cinayeti işleyenin ara sokağa kaçtığını söyledi. Daha sonra kalabalık geldi. Bir kaç saniye sonra kadın hayatını kaybetti. Daha sonra ambulans gelip kadını aldı. Polis gelip olay yerinde çalışma başlattı. Kovanlar toplandı. Kurşunlardan biri buradaki garaja isabet etti. Eski kocası tarafından vurulduğu söylendi."

Harman'ın cenazesi İstanbul Adli Tıp Morgu'na kaldırıldı. Polis de faili yakalamak için çalışma başlattı.









KAYNAK:
CİHAN
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER