ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 04 Mayıs 2014 Pazar 14:18

Döverek nişanlısını öldürdü

Döverek nişanlısını öldürdü

Muğla'da sokak ortasında nişanlısını dövdü. Yaralı kadın kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.


Muğla'da, sokak ortasında nişanlısı 30 yaşındaki A.Ş. (Atalay Şimşek) tarafından darp edildiği ileri sürülen 26 yaşındaki Banu Kesler, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Duran kalbi müdahale ile tekrar çalıştırılan Kesler'in başına aldığı darbe ile beyin kanaması geçirdiği belirtildi.
Olay, dün (cumartesi) 20.00 sıralarında, Muğla'nın yeni kurulan ilçesi Menteşe'de meydana geldi. İlçe merkezinde çay ocağı işleten 30 yaşındaki A.Ş. işyerinden ayrıldıktan sonra ev hanımı olan nişanlısı, 26 yaşındaki Banu Kesler ile bir kafede buluştu. Burada birlikte çay içen ikili, daha sonra caddede yürüdü. Muslihittin Mahallesi Üçler Sokak üzerinde henüz bilinmeyen bir nedenle ikili tartışmaya başladı. Tartışmanın ardından A.Ş. iddiaya göre, nişanlısı Kesler'e tekme ve yumrukla saldırdı. Yere düşen nişanlısını öldüresiye darp eden A.Ş., hırsını alamayarak Kesler'in kafasını defalarca duvara vurdu. Olayı gören mahalle sakinleri durumu 112 Acil Servis ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekiplerince Kesler, Muğla Sıtkı Koçman Üniversite Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede duran kalbi müdahale ile tekrar çalıştırılan ve beyin kanaması geçirdiği belirlenen Kesler, ambulansla Marmaris Özel Yücelen Hastanesi'ne sevk edildi. Ameliyata alınan Kesler, yapılan müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Banu Kesler'in cesedi otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Otopsi sonrası Kesler'in cenazesinin ailesine teslim edileceği ve memleketi Datça'da defnedileceği öğrenildi.

Daha önce şiddetli geçimsizlik nedeniyle eşinden boşandığı ve 1 kız çocuğu babası olduğu öğrenilen A.Ş., gözaltına alındı. Hamdi Bey Polis Merkezi'ne götürülen A.Ş.'nin psikolojik sorunlarının bulunduğu belirtildi. İkilinin 1 yıldır birlikte olduğu ve çiftin 4 ay önce nişanlandığı öğrenildi. 

KAYNAK:
DHA
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER