ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 29 Nisan 2013 Pazartesi 14:22

Dostluk Buketleri kermes düzenledi

Dostluk Buketleri kermes düzenledi


Kütahya'nın Simav ilçesinde faaliyet gösteren Dostluk Buketleri Bayan Derneği, fakir öğrenciler yararına kermes düzenledi. Kermesin açılışı Kaymakam Yüksel Ünal, Belediye Başkan Yardımcısı Doğan Eren, Özel İpek Eğitim Kurumları Genel Müdürü Yakup Bayır, kurum amirleri ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla yapıldı. Kermeste, gönüllü hanımlar tarafından hazırlanan el işleri ve gıda ürünleri satışa sunuldu.

Koyuncuoğlu İşhanı'ndaki kermesin açılışında konuşan Dernek Başkan Yardımcısı Sevinç Cengiz, herkesi bu tür faaliyetlere katkıda bulunmaya davet etti. Cengiz, "İhtiyaç sahibi öğrencileri belirleyerek giyecek, gıda ve nakit para gibi desteklerde bulunuyoruz. Büyük emek sarfederek bu işe katkı yapan hanımlar ve eşlerine teşekkür ediyorum. Amacımız, iyi nesiller yetiştirmek." dedi.

Kaymakam Ünal, açılış kurdelesini Genel Müdür Bayır ile birlikte kesti. Ayrıca dernek gönüllülerin hazırladığı "Kermesimize Hoşgeldiniz" pastasını da Ünal, Özel İpek Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Akyüz ve işadamı Nurullah Koyuncuoğlu beraber kesti. Daha sonra protokole ikramda bulunuldu. Kermes, cumartesi gününe kadar devam edecek. 

KAYNAK:
CİHAN
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER