ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 24 Aralık 2014 Çarşamba 14:57

Domuzun saldırısından direğe çıkarak kurtuldu

Domuzun saldırısından direğe çıkarak kurtuldu

Hakkari'nin Yüksekova İlçesi'nde yapımı süren havaalanı inşaatında bekçi olarak çalışan 30 yaşındaki Rahmi Türfent, yaban domuzunun saldırısından elektrik direğine çıkarak kurtuldu.


Hakkari'nin Yüksekova İlçesi'nde yapımı süren havaalanı inşaatında bekçi olarak çalışan 30 yaşındaki Rahmi Türfent, yaban domuzunun saldırısından elektrik direğine çıkarak kurtuldu. Türfent'in cep telefonuyla yardım isteği üzerine olay yerine gelen köylüler domuzu öldürdü.

Olay, bugün saat 06.00 sıralarında ilçeye 7 kilometre uzaklıkta bulunan havaalanı inşaatında meydana geldi. İddiaya göre Rahmi Türfent, şantiye alanına geldiği sırada yaban domuzuyla karşılaştı. Ardından domuz Türfent'i kovalamaya başladı. Canını kurtarmak için koşarak elektrik direğine tırmandığını söyleyen Türfent, cep celefonuyla şantiyedeki arkadaşlarındana haber verdiğini belirtti. Yaklaşık bir saat direkte kaldığını aktaran Türfent, "Köylülerin gelmesi ile yaban domuzu uzaklaştırıldı. İlk defa yabani bir domuzla karşılaştım. Çok korktum, beni yakalasaydı parçalayacaktı" dedi. Yaban domuzunun daha sonra köylüler tarafından av tüfeği ile öldürüldüğü belirtildi.













KAYNAK:
DHA
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER