ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 04 Kasım 2014 Salı 09:03

"Dizideki kadar güçlü"

"Dizideki kadar güçlü"

Kurtlar Vadisi Pusu başrol oyuncusu Necati Şaşmaz’ın sağlık durumunun iyi olduğu açıklandı.


Pana Film Yönetim Kurulu Başkanı ve Kurtlar Vadisi Pusu dizisi başrol oyuncusu Necati Şaşmaz’ın sağlık durumu hakkında açıklamada bulunan Medical Park Göztepe Hastane Kompleksi Plastik Rekonstrüktif Estetik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Ercan Cihandide ve Kulak Burun Boğaz Uzmanı Prof. Dr. Ünal Bayız, Necati Şaşmaz’ın sağlık durumunun iyi olduğunu belirtti.

Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin 236.Bölümünün çekimlerinde Necati Şaşmaz, kullandığı aracın kaygan zemin sebebiyle kontrolden çıkması sonucunda kaza geçirdi. Kontrolden çıkan aracın istinat duvarına çarpması sonucu Necati Şaşmaz’ın çenesinde kırık meydana geldiği belirtildi.

AMELİYATI BAŞARILI GEÇTİ

Yapılan ilk müdahalenin ardından Medical Park Göztepe Hastane Kompleksi’ne getirilen Necati Şaşmaz, çenesinde kırık olduğunun tespit edilmesinin ardından ameliyata alındı. Necati Şaşmaz’ın operasyonu Plastik Rekonstrüktif Estetik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Ercan Cihandide ve ekibi tarafından gerçekleştirildi.

Necati Şaşmaz’ın sağlık durumu hakkında bilgi veren Dr. Ercan Cihandide, ünlü oyuncunun genel sağlık durumunun iyi olduğunu belirtti. Cihandide, Necati Şaşmaz’ın çenesinin iki yerinde kırık tespit edildiğini ve ameliyatın başarılı geçtiğini belirtti.

Cihandide açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Hastamız Necati Şaşmaz’ın çenesinin iki yerinde kırık tespit ettik. Bunun sonucunda 2,5 saat süren başarılı bir ameliyat ile çenedeki kırıkları vidalayarak ve plak yerleştirerek sabitledik.

Hastamızın genel sağlık durumu iyi ancak tedavisi devam ediyor. Herhangi bir hayati tehlikesi yoktur. Konuşmasını engelleyecek herhangi bir problem yoktur. "

"NECATİ ŞAŞMAZ DİZİDEKİ KADAR GÜÇLÜ"

Necati Şaşmaz'ın  kaza sonrasında herhangi bir kalıcı rahatsızlığının kalmayacağı belirtildi. Kulak Burun Boğaz Uzmanı Prof.Dr. Ünal Bayız, "Dizideki Polat Alemdar karakteri kadar kendisi de güçlü." dedi. 

Prof.Dr. Ünal Bayız, Necati Şamaz'ın geçirdiği araç içi kazada, kendisine çekim platformunda bekleyen ambulansta hemen ilk müdahalenin yapıldığını belirtti. Ambulansın hazır beklemesinin büyük bir şans, büyük bir deneyim ve büyük bir tecrübe olduğunu vurgulayan  Bayız, Necati Şaşmaz'ın hastaneye geldiği andan itibaren hayati tehlikesinin bulunmadığını, bilincinin açık olduğunu söyleyerek konuşmasına  şöyle devam etti:

"Gerekli müdahaleleri ve filmleri incelemesini yaptıktan sonra müşahede altına aldık. Gerçekten Necati bey filmde canlandırdığı Polat Alemdar kadar güçlü, fiziksel olarak da ruhsal olarak da güçlü. Bize de çok yardımcı oldu.

Gerekli hazırlıkları yaparak pazar günü saat 14.00 sularında ameliyata aldık, çenesinde tespit edilen kırıklar başarılı bir şekilde ameliyat edilmiştir. Şu anda takibi devam etmektedir." 

KAYNAK:
yazete.com
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER