ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 15 Kasım 2014 Cumartesi 09:10

Denizden cesedi çıkarıldı

Denizden cesedi çıkarıldı

Fatih Çatladıkapı'da Mesut Zeren isimli bir kişi otomobilini denize sürdü; daha sonra da araçla birlikte sulara gömüldü.


Dalgıçların yaptığı arama çalışmaları sonrası Zeren'in cansız bedeni otomobilin içinden çıkarıldı.

Olay, saat 05.00 sıralarında Fatih, Çatladıkapı, Kennedy Caddesi üzerinde bulunan sahil kenarındaki bir otoparkta meydana geldi. Görgü tanıklarının iddiasına göre, otomobiliyle otoparka gelen 24 yaşındaki Mesut Zeren, aracını denize karşı park etti. Araç içerisinde oturan Zeren bir süre sonra da otomobilini denize doğru sürdü; fakat araç demir korkulukları aşamadı.

Bunun üzerine Mesut Zeren geri geri manevra yaparak korkulukları otomobiliyle parçaladı. Daha sonra araç denize uçtu; yaklaşık 5 dakika sonra da sulara gömüldü. Bu sırada olayı gören bir vatandaş, Zeren'i otomobilden çıkarmak için denize atladı; ancak başarılı olamadı. İhbar üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.



Bölgeye gelen Sahil Güvenlik ve Deniz Polisi botları yüzeyde aramalarına başladı; fakat çalışmalardan bir sonuç alınamadı.

Olay yerine gelen dalgıçlar, yaklaşık 15 dakikalık aramanın ardından araca ulaşarak Mesut Zeren'in cesedini çıkardı. Bota alınan Zeren'in cansız bedeni sahile getirilip ambulansa taşındı; daha sonra da İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna götürüldü.

"ÇIRPINAN BİR TANESİNİ GÖRDÜM"

Adamı kurtarmak için denize atlayan Muharrem Yakın isimli görgü tanığı, "Burada duruyorduk. Araba denize fırladı. Şimdi gördük orada beyaz ipler var. Arkasından atladım denize. Kurtarmaya çalıştık; ama kurtaramadık. Çünkü araba dibe daldı. Burada insanlar diyor ki, 'kurtarın kurtarın'. Kurtarın deyince ben de soyundum atladım. Çırpınan bir tanesini gördüm. Allah'tan tekne kurtardı beni. Yoksa arabayla beraber ben de gidiyordum aşağıya" dedi.

"ARAÇTA BİR KİŞİ VARDI"

Fahrettin Baş isimli başka bir görgü tanığı ise, "Araba geldi. 5-10 dakika durdu. Geri geri geldi. Hafiften vurdu demire. Sonra tekrar geri geri gelip hızlı bir şekilde bir kez daha demire vurdu. Bence intihar etti. Bir kişi vardı arabada. Erkekti ve 30 üstü bir yaştaydı. Arabada çıktıktan sonra 5 dakika suyun üzerinde durdu sonra battı. Arkadaşta atladı yapılacak bir şey yoktu" şeklinde konuştu.

 







 

KAYNAK:
DHA
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER