ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 16 Ekim 2017 Pazartesi 14:23

Deniz Baykal'ın durumunda iyileşme

Deniz Baykalın durumunda iyileşme

Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Topçu: "Ayağının birinde uyuşukluk var diyorlardı. Herhalde tıbbı yanıltacak Sayın Baykal. Ayakları oynuyor, yüzü gülüyor, çok şükür, hamdolsun" "Sayın Cumhurbaşkanı ve Başbakan, çok yakınen, olayın ilk anından itibaren yoğun olarak ilgileniyorlar. Değerli ailesiyle bu işleri görüşüyor ve konuşuyorlar"


Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Yalçın Topçu, eski CHP Genel Başkanı ve CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ın sağlık durumuna ilişkin, "Ayağının birinde uyuşukluk var diyorlardı. Herhalde tıbbı yanıltacak Sayın Baykal. Ayakları oynuyor, yüzü gülüyor, çok şükür, hamdolsun." dedi.

Baykal'ı, tedavi gördüğü Ankara Üniversitesi İbni Sina Hastanesi'nde ziyaret eden Topçu, çıkışta gazetecilere yaptığı açıklamada, tüm hastalara ve Baykal'a acil şifalar diledi.

Topçu, "Kendilerini gördüm hamdolsun, çok da memnun oldum. Çünkü, söylenenlerin ötesinde bir görüntüyle karşılaştım. Ayağının birinde uyuşukluk var diyorlardı. Herhalde tıbbı yanıltacak Sayın Baykal. Ayakları oynuyor, yüzü gülüyor, çok şükür, hamdolsun." diye konuştu.

Baykal'ın birçok şeyi atlattığını, bu durumun da üstesinden geleceğini dile getiren Topçu, "Çok ciddi sporcu bir kişiliği var, mücadeleci bir ruh yapısına sahip. Ben yeneceğine eminim, inanıyorum. Bütün doktorlar başında zaten. Biraz sonra Erkan Hoca, bütün Türkiye'yi mutlu edecek bir şeyler söyleyecektir inşallah size." ifadelerini kullandı.

Topçu, Baykal'ın, kendisi için önemli ve özel bir yeri olduğunu anlatarak, "İnsanların, dar günlerinde dostlarıyla tanışabilme imkanı oluyor. Ben, 7-8 sene evvel rahmetli Muhsin Başkan'ı kaybettiğim zaman, arkamda, bir siyasetçinin ötesinde bir abi gördüm. O, acı ve dar dönemimde bir abi gibi arkamda ve yanımda durdu. Onu hiçbir zaman unutmam." diye konuştu.

Kendisinin de milletin de dualarının Baykal ile olduğunu söyleyen Topçu, "Sayın Cumhurbaşkanı ve Başbakan, çok yakınen olayın ilk anından itibaren yoğun olarak ilgileniyorlar. Değerli ailesiyle bu işleri görüşüyor ve konuşuyorlar." dedi.

Topçu, tüm hastane personelinin de Baykal'ın sağlık durumuyla yakından ilgilendiğini sözlerine ekledi.

KAYNAK:
AA
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER