ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 25 Haziran 2019 Salı 12:22

Cumhurbaşkanı Erdoğan: S-400’de geri adım atmayacağız

Cumhurbaşkanı Erdoğan: S-400de geri adım atmayacağız

Cumhurbaşkanı Erdoğan, S-400 hava savunma sisteminin gelecek ay teslim alınmaya başlanacağını belirterek, “S- 400 meselesi, doğrudan egemenlik haklarımızla ilgilidir ve bundan geri adım atmayacağız.” dedi.


Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasında, kendileri için asıl önemli olanın, milli iradenin en sağlıklı, en güvenli, en şaibesiz şekilde tecelli etmesi olduğunu belirterek, "Son seçim, kimin kazandığının ötesinde, milli iradenin tecellisiyle ilgili tereddütleri ortadan kaldırması bakımından başlı başına değerli, kıymetlidir." dedi.

Erdoğan, "Bizim siyaset anlayışımızda millete küsmek, darılmak, hele hele milleti suçlamak asla ve asla yoktur." ifadelerini kullandı.

"S-400 meselesi egemenlik haklarımızla ilgilidir geri adım atmayacağız"

"Sipariş ettiğimiz S-400 hava savunma sistemlerini inşallah önümüzdeki ay teslim almaya başlıyoruz." diyen Erdoğan, "S- 400 meselesi, doğrudan egemenlik haklarımızla ilgilidir ve bundan geri adım atmayacağız."

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İmralı'daki terörist başının son günlerde kamuoyuna yaptığı açıklamalar ve bununla ilgili değerlendirmeler, örgüt içinde hem iç politikada hem de bölge politikalarında ciddi görüş ayrılıkları ortaya çıktığının işaretidir." ifadelerini kullandı.

"Millet AK Parti ve MHP'ye, 'Durmak yok yola devam' dedi"

Erdoğan, "Millet 24 Haziran ve 31 Mart'taki iradesiyle AK Parti ve MHP'ye, 'Durmak yok yola devam' dedi." şeklinde konuştu.

KAYNAK:
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER