ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 06 Aralık 2018 Perşembe 15:18

Cumhurbaşkanı Erdoğan 14 il belediye başkan adayını daha açıkladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan 14 il belediye başkan adayını daha açıkladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 31 Mart 2019'da yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde partisinin 14 il belediye başkan adayını daha açıklayarak, tanıttı.


Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin genel merkezinde 128'inci Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'ndaki konuşmasında partililere hitap etti.

Konuşmasına 5 Aralık Dünya Kadın Hakları gününü kutlayarak başlayan Erdoğan, ülkede kadınlara seçme ve seçilme hakkının verilmesinin 84'üncü yıl dönümü olan bugünlerinde kadınların mücadelelerinde yanlarında bulunduklarını bir kez daha belirtmek istediğini söyledi.

Erdoğan, kadınların AK Parti dönemlerinde siyasetten ekonomiye, eğitimden sağlığa kadar her alanda tarihi önemde kazanımlar elde ettiklerini dile getirdi.
 
Erdoğan, geçen hafta oldukça uzun ve yoğun Güney Amerika ziyaret programı gerçekleştirdiklerini anımsattı.
İlk olarak Arjantin'de yapılan G20 Liderler Zirvesi'ne katıldıklarını anlatan Erdoğan, bugüne kadar kurulduğundan itibaren hepsine katılmış bir lider konumunda bulunduğunu vurguladı.
 
Oldukça kapsamlı bir gündemle toplanan G20 Liderler Zirvesi'nde pek çok konuyu ele alma fırsatını bulduklarının altını çizen Erdoğan, zirvedeki temaslarına ilişkin bilgi verdi.
 
Erdoğan, yaptıkları basın toplantısıyla da zirve sonuçlarıyla ilgili görüşlerini uluslararası medyayla paylaştıklarını belirterek, ardından Türkiye'den "cumhurbaşkanı" düzeyinde ilk resmi ziyareti gerçekleştirmek üzere Paraguay'a geçtiklerini ve çeşitli temaslarda bulunduğunu aktardı. 
KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER