ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 26 Mart 2013 Salı 17:21

Cübbeli Hoca'dan şaşırtan İsrail yorumu!

Cübbeli Hocadan şaşırtan İsrail yorumu!

Cübbeli Hoca olarak tanınan Ahmet Mahmut Ünlü tahliye olduktan sonra yaptığı açıklamalarla şaşırtıyor.


Kamuoyunca Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü İsrail hakkındaki bu açıklamalarıyla şaşırtacak.

Adliyeye hakkındaki bir dava için gelen Ünlü çıkışta gazetecilerin sorularına cevap verdi. Cübbeli Hoca, gazetecilerin İsrail'in özür dilemesinin sormasına kaçamak cevaplar verdi.

Karagümrük Çetesi davasından dolayı tutuklanmadan önceki açıklamalarında İsrail'i yerden yere vuran Cübbeli'nin artık gündem hakkında konuşmaktan kaçınması dikkatlerden kaçmadı.

BENİM BİR ŞEYDEN HABERİM YOK

Gazetecilerin İsrail'in özür dilemesinin sorması üzerine Ünlü, “Ne anlayım ben İsrail’den. Ne haberim var? Bir şeyden haberim yok. İnternethaber'den Banu İriç'in haberine göre, mahkememizle uğraşıyoruz, derdimiz çok.” cevabını verdi.

Terör ve çözüm sürecinin sorulmasına , “Hiçbir şey takip edemiyorum. Bir şeyden haberim yok Allah vatana millete her şeyi hayırlı yapsın. Bizim duamız budur başka duamız yok. Biz sadece duacıyız yetki mercii değiliz. Elimizde bir şey yok. Ancak dua elimizden gelir.” diye konuştu.

BENDEN BİR ŞEY OLMAZ DEMİŞTİ

Geçtiğimiz ay da bir davası için adliyeye giden ünlü yine gündem sorularını geçiştirmişti. Bir gazetecinin, “Türkiye’deki terör sorununa ilişkin son gelişmeleri takip ediyor musunuz? Sonuçta siz de bir toplumun lidersiniz" demesi üzerine Ahmet Mahmut Ünlü, “Ne lideri ya. Benden şey olmaz" yanıtını verdi.

MAVİ MARMARA KONUSUNDA GÜLEN'İ ELEŞTİRMİŞTİ

Cübbeli Ahmet olarak bilinen Mahmut Ünlü, Mavi Marmara Gemisi'ne İsrail tarafından yapılan baskına ve bu konuda Fethullah Gülen'in yaptığı açıklamayla ilgili konuşmuştu. Cübbeli Ahmet, Gülen'in "İsrail'den izin alınmalıydı" sözlerine "Şimdi bazılarının dediği gibi İsrail zalim otoritesine itaat etmek onlardan izin almak gerekiyor. Bu asla doğru değildir. Bu lafı söyleyen şuur sahibi olamaz" demişti.

Cübbeli Hoca, Kürt sorunuyla ilgili bir kaç yıl önce yaptığı açıklamasında Kürt vatandaşların oyuna geldiğini belirterek "Onların (Kürtlerin) güzel alimleri var, Salihleri var, takva sahipleri var. Doğu, Güneydoğu bir de dinlerine çok sahip...Onlardan çok razıyız. Bir başka oyun orada oynanıyor! Federasyan, ayrı bayrak şu bu... Bu oyuna Müslümanların gelmemesi lazım. Bu oyunun arkasında İsrail projesi var. Vaad edilen topraklar Nil'den Fırata kadar geliyor! Bu toprakları almak için bunlara herşey mübah." demişti. 

KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER