ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 11 Eylül 2013 Çarşamba 16:02

'Çözüm zirvesi'yle ilgili sıcak gelişme

Çözüm zirvesiyle ilgili sıcak gelişme

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sözcüsü Hüseyin Çelik, bugün AK Parti Genel Merkezi'nde gerçekleştirilen 'Çözüm zirvesi'ne ilişkin Twitter hesabı üzerinden açıklama yaptı.


AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sözcüsü Hüseyin Çelik, cuma günü ikinci bir toplantı yapılacağını ve ardından üzerinde mutabık kalınan hususların, sonraki günlerde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından kamuoyuna duyurulacağını söyledi.

Hüseyin Çelik, açıklamasında "Sn. Başbakanımızın başkanlığında, AK Parti Genel Merkezi'nde yapılan Demokratikleşme Paketi çalışmasının bugünkü bölümü sona ermiştir. Demokratikleşme Paketi ile ilgili ikinci toplantımız, 13 Eylül 2013 tarihinde yapılacak MKYK toplantımızdan sonra yapılacaktır. Cuma günkü toplantıdan sonra üzerinde mutabık kalınan hususlar, sonraki günlerde Sn. Başbakanımız tarafından kamuoyuna arz edilecektir." ifadelelerini kullandı.
AK Parti Genel Merkezi'nde gerçekleştirilen toplantıda çözüm süreciyle ilgili gelişmelerin görüşüldüğü, ayrıca demokratikleşme paketine de son şeklinin verileceği belirtiliyordu. AK Parti Genel Merkezi'ndeki zirveye Başbakan yardımcıları Beşir Atalay, Bülent Arınç ve Bekir Bozdağ, Adalet Bakanı Sadullah Ergin, Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, İçişleri Bakanı Muammer Güler, AK Parti genel başkan yardımcıları Hüseyin Çelik, Numan Kurtulmuş, Başbakanlık Müsteşarı Efkan Ala, MİT Müsteşarı Hakan Fidan ve Başbakan Başdanışmanı Yalçın Akdoğan katıldı.

KAYNAK:
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER