ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 15 Ekim 2014 Çarşamba 14:22

Çorum'da kilometrelerce pancar kuyruğu

Çorumda kilometrelerce pancar kuyruğu

Çorum-Ankara Karayolu üzerinde bulunan fabrika yerleşkesinde kilometrelerce kuyruklar oluşturdu.


Çorum ve çevre illerde çiftçilerin söktüğü pancarları şeker fabrikasına teslim etmek isteyen kamyoncular, Çorum-Ankara Karayolu üzerinde bulunan fabrika yerleşkesinde kilometrelerce kuyruklar oluşturdu.

    Günlerce sıra beklediklerini iddia eden şoförler ile fabrika yetkilileri arasında zaman zamanda gergin anlar yaşandı. Çorum Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Tahsin Şahin de fabrikaya giderek sorunları yerinde dinledi.

    Çorum Şeker Fabrikası'nda alımların yavaş yürümesinden dolayı günlerce sıra beklediklerini iddia eden Samsun Çarşambalı şoför Ömer Kahraman, ''Pancar taşımacılığı yapan arkadaşlarımız 3-4 gündür kuyrukta bekliyor. Fabrika alımları yavaş, şirket elemanları yetersiz, sürekli olarak makineler arıza yapıyor. Kalacak yer problemimiz var. Tuvalet yok, su yok. Sürekli olarak araçlarımız makas kırıyor. Biz milletimize, devletimize hizmet yapıyoruz. Sabaha kadar aracımızı çalıştırıp içerisinde ısınmaya çalışıyoruz. ''dedi.

    Çorum Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Tahsin Şahin de fabrika önünde bekleyen şoför ve nakliyeci esnafı ile bir araya geldi. Şahin, Şeker Fabrikası'nın kampanya döneminin devam ettiğini belirterek ''Çiftçilerimiz tarlalarındaki pancarlarını yoğun bir şekilde vermeye çalışıyor. Özellikle Çorum merkez ve ilçelerimizden gelen çiftçilerimizin teslim sırasında sorun yaşadıkları görülüyor. Tabii bu problemleri el birliği ile aşacağız.'' ifadelerini kullandı.




KAYNAK:
CİHAN
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER