ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 27 Eylül 2014 Cumartesi 12:35

Cipin sahibi Ergenekon’un gizli sanığı çıktı

Cipin sahibi Ergenekonun gizli sanığı çıktı

Arzu Şerifi’nin, Ergenekon davasında gizli tanık olarak ifade veren Naci Şerifi Zindaşti’nin kızı olduğu öğrenildi.


Büyükçekmece’de dün lüks bir cipe düzenlenen silahlı saldırıda yaralanan Arzu Şerifi de hayatını kaybetti ve ölü sayısı 2’ye çıktı. Şerifi’nin, Ergenekon davasında gizli tanık olarak ifade veren Naci Şerifi Zindaşti’nin kızı olduğu öğrenildi.

Saldırı dün saat 11.00 sıralarında Büyükçekmece Hadımköy yolundaki Palmiye Konakları’nın önünde meydana gelmiş, bir otomobilden inen 2 kişi, kırmızı ışıkta duran lüks marka cipe kurşun yağdırmıştı. Saldırıda Devrim Öztun (23) hayatını kaybetmiş, Arzu Şerifi (19) ise yaralı olarak hastaneye kaldırılmıştı.

CİPİN SAHİBİ GİZLİ TANIK ÇIKTI

Kurşunlara hedef olan lüks cipte yaralanana Arzu Şerifi, kaldırıldığı hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Saldırıya uğrayan lüks cipin uyuşturucu kaçakçılığından sabıkalı Naci Şerif Zindaşti’ye ait olduğu ortaya çıktı. Lüks cipe düzenlenen saldırıda hayatını kaybeden Bahçeşehir Üniversitesi öğrencisi Arzu Şerifi’nin Zindaşti’nin kızı, Devrim Öztun’un ise şoförü olduğu belirlendi. Polis, saldırının Zindaşti’yi öldürmek için planlanmış olabileceği ihtimalini üzerinde duruyor.

ZEKERİYA ÖZ’E İFADE VERMİŞTİ

İranlı Naci Şerifi Zindaşti, 24 Eylül 2007’de İstanbul Büyükçekmece’de jandarmanın düzenlediği operasyonda 75 kilo eroinle yakalanıp tutuklanmıştı. Zindaşti, 21 Ekim 2010’da "terazi" kod adıyla gizli tanık yapılıp dönemin Ergenekon Savcısı Zekeriya Öz’e ifade vermişti.

 

Lüks cipte korkunç infaz





KAYNAK:
İHA
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER