ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 03 Kasım 2014 Pazartesi 12:16

Cinayet zanlısı eski koca itiraf etti

Cinayet zanlısı eski koca itiraf etti

Mersin’de ayrıldığı eşi ve kocasını tabancayla vurarak öldüren Metin G.’nin polise teslim olduktan sonra "Kendime kıyamadım" dediği ortaya çıktı.


Olay sabah saatlerinde, merkez Mezitli ilçesi Merkez Mahallesi’nde bulunan Eylül Park Apartmanı önünde meydana geldi. Hatice Uysal ve eşi Fevzi Uysal sabah sporu yapıp döndükleri sırada apartmanın önünde bekleyen Hatice Uysal’ın 2012 yılında boşandığı eski eşi Metin G., Uysal çiftine tabanca çekti. Bir süre çifte bağıran Metin G., ardından yanında getirdiği silahla karı ve kocaya 8-9 el ateş etti. Olayın ardından bölgeye çok sayıda polis ve ambulans ekibi sevk edildi. Olay yerinde başına silahı dayayan Metin G.’yi polisler ikna etmeye çalıştı. Bir süre ikna edilemeyen adam, daha sonra teslim oldu. Polise teslim olan Metin G.’nin "Kendime kıyamadım" dediği öğrenildi.

Olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı çalışma sonrası Uysal çiftçinin cenazeleri Mersin Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı cenaze arabasına konularak hastaneye götürüldü. Bu sırada olay yerine gelen Hatice Uysal’ın çocuklarının ’anne’ diye feryat etmesi ise yürekleri burktu.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor...




KAYNAK:
İHA
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER