ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 16 Nisan 2014 Çarşamba 14:55

Bakın CHP'den neler istediler!

Bakın CHPden neler istediler!

CHP Halkla İlişkiler Birimince hazırlanan rapor kamuoyu ile paylaşıldı ve en çok iş ve burs isteğinde bulunulduğu bildirildi.


CHP Halkla İlişkiler Birimince hazırlanan rapora göre, yaklaşık 4 aylık dönemde elektronik posta, telefon, mektup, ziyaret ve sosyal paylaşım siteleri aracılığıyla partiye 260 bin 23 vatandaş başvurusu yapıldı.

CHP Parti Meclisine (PM) sunulacak Merkez Yönetim Kurulu (MYK) raporunda, Halkla İlişkiler Biriminin faaliyetlerine de yer verildi.

Hazırlanan raporda 13 Ocak-7 Nisan'da vatandaşlardan gelen elektronik posta, telefon, sosyal medya mesajı, mektup ve ziyaretlerin dağılımı gerçekleştirildi.
Partinin kamuoyunu anlamak ve söylem geliştirme amaçlı kullandığı yöntemde başvuruların yüzde 51'i sosyal paylaşım sitesi Facebook, yüzde 42'si ise Twitter üzerinden yapıldı.

Konulara göre dağılımına bakıldığında ise 244 bin 404 başvuru ile ilk sırayı gündemdeki konular aldı.
İl ve ilçe örgütleri hakkındaki düşüncelerini paylaşanların sayısı 6 bin 879 olarak gerçekleşirken, 4 bin 225 kişi ise maddi yardım talebinde bulundu.

Başvuranlardan 3 bini ise iş isteğini dile getirdi. Başvuranlardan 60'ı ise CHP'den burs istedi.

Partililer seçim sürecini değerlendirdi

Raporda, gündemdeki konular hakkında gelen başvuruların ayrıntılı şekilde dağılımı da yapıldı.
Buna göre partiye başvuran 56 bin 903 kişi seçim sürecine yönelik değerlendirme yaptı. Yaklaşık 35 bin kişi ise parti açıklamaları ve projeleri hakkında görüşlerini iletti.

 

KAYNAK:
AA
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER