ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 17 Aralık 2014 Çarşamba 07:18

CHP'nin ikinci pankartı bu kez savcılık talimatıyla indirildi

CHPnin ikinci pankartı bu kez savcılık talimatıyla indirildi

CHP Aydın il binasındaki eski dört bakanın maskeli fotoğraflarının yer aldığı 'yolsuzluk ve rüşvet pankartı' mahkeme kararıyla indirildi.


CHP Aydın il binasındaki eski dört bakanın maskeli fotoğraflarının yer aldığı 'yolsuzluk ve rüşvet pankartı' mahkeme kararıyla indirildi. Polis, pankartla parti binasından ayrıldıktan sonra bu kez de binaya dört eski bakan ile birlikte Bilal Erdoğan’ın da maskeli resminin yer aldığı “Çekin ellerinizi bu halkın üzerinden” yazılı pankart asıldı. Bu pankart da savcılık talimatıyla kaldırıldı. Polis, CHP Aydın İl Binası önüne getirdiği özel vinçle pankartı indirdi.

17-25 Aralık yolsuzluk ve rüşvet olaylarını unutturmak istemeyen CHP Aydın İl Örgütü, il binasına "17-25 Aralık yolsuzluk ve rüşvetle mücadele haftası olsun” pankartı asmış, yolsuzluk ve rüşvete karıştıkları iddia edilen ve istifa eden dört bakanın maskeli fotoğraflarının yer aldığı pankart, Aydın 2. Sulh Ceza Hakimliği kararıyla partililer tarafından indirilmişti.

Partililer bu sefer de eski bakanlar ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan'ın resminin bulunduğu yeni bir pankart astı. Polis yeniden asılan pankartı savcılık talimatıyla özel bir vinçle indirdi. Polisin pankartı indirmesini parti binası balkonundan izleyen partililer herhangi bir zorluk çıkarmadı. Pankartın sökülmesi cep telefonlarıyla kaydedildi. Özel vinçle indiren polis, pankartı yerde katlayarak polis aracına koydu. CHP’lilerin yeniden pankart asacağı öğrenildi. Partililerin bekleyişi sürüyor.



















KAYNAK:
CİHAN
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER