ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 02 Haziran 2013 Pazar 20:55

CHP'li vekil, polisin anasına küfür etti

CHPli vekil, polisin anasına küfür etti

Ankara'da Gezi Parkı protestosu için gerçekleştirilen protesto gösterileri sırasında yüz kızartıcı bir gelişme yaşandı. CHP'li vekil polisin anasına küfretti.


İstanbul Taksim Gezi Parkı'nı bahane edip sokaklara dökülenler, şehirleri savaş alanına çevirdi. CHP ve İşçi Parti'liler başta olmak üzere birçok grup, parkı bahane edip polisi hedef tahtasına koydu.

Başkent Ankara'da dün yaşanan olaylarda ise insanı utandıracak diyaloglar yaşandı. Gazi Mustafa Kemal Bulvarı'ndaki göstericiler arasında CHP Ankara Milletvekili Levent Gök de yer aldı. Göstericilerin taş atması sebebiyle gruba müdahale eden polisin anasına CHP'li vekil tarafından küfür edildi.

CHP'Lİ VEKİL: "SİZİN ANANIZI ... EŞŞOĞLU EŞŞEKLER!"

Polisin tazyikli suyuyla ıslanan CHP Ankara Milletvekili Levent Gök, sinirlendi ve polise, "Sizin ananızı s...., eşekoğlu eşekler." ifadelerini kullandı. Öfkesine hakim olamayan Gök, kameralara, "Demokrasinin bir bedeli var. Biz bu bedeli Tayyip Erdoğan'a ödettireceğiz. Korkmuyoruz ondan. Bu şerefsizlerden. Tayyip'in polislerinden, emniyetinden, kaba kuvvetinden kormuyoruz." diye konuştu.

Cep telefonuyla polislerin fotoğraflarını çeken Gök, polislere neden böyle davrandıklarını sordu. Bunun üzerine polisler ise Gök'e atılan taşları gösterdi. 

KAYNAK:
CİHAN
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER