ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 21 Haziran 2013 Cuma 23:54

CHP'li 'müftü eşi' Başbakan'a seslenirken ağladı

CHPli müftü eşi Başbakana seslenirken ağladı

"Ben müftü karısıyım" deyip Başbakan Erdoğan'a fırça atan Gül Cenal A Haber'e konuştu. Cenal yayın sırasında göz yaşlarına boğuldu.


Bir süre önce sosyal medyada hızla yayılan bir videoda 'ben müftü karısıyım' deyip Başbakan'a hakaret eden kadın A Haber canlı yayınında konuştu.

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

Kendisini müftü eşi olarak tanıtıp Başbakan Erdoğan'ı istifaya çağıran videodaki kadın bir anda sosyal medyada izlenme rekorları kırmıştı. Olaydan kısa bir zaman sonra Kadının gerçek kimliği deşifre olmuştu. Gül Cenal'in hem CHP üyesi ve hem de Eski CHP Burhaniye İlçe Başkanı Faruk Cenal'ın eşi olduğu öğrenilmişti.

Yaşananların ardından, A Haber canlı yayınına çıktı. Öncesinde bar işlettiğini ifade eden Cenal, "Aile arasında yapılmış bir komediydi. Annemin taklidini yaptım. Planlanmış bir şey değildi." dedi.

ERDOĞAN'A SESLENİRKEN GÖZLERİ DOLDU

Ardından Başbakan Erdoğan'a seslenerek, "Bunca olay oldu. Ben neden bu kadar mağdur oldum? Neden ben bu kadar yıpratıldım? Neden ben bu kadar bedel ödemek zorunda kaldım? Neden ben bu kadar küfür yedim?" şeklinde konuştu. Konuştuğu sırada gözleri doldu.

KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER