ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 03 Aralık 2016 Cumartesi 15:40

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Aladağ'da

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Aladağda

Kılıçdaroğlu, Aladağ'da 12 kişinin yaşamını yitirdiği, 24 kişinin yaralandığı özel öğrenci yurdundaki yangına ilişkin soruşturmayı yürüten savcılarla görüştü.


CHP Genel Başkanı Kemal KılıçdaroğluAladağ'da 29 Aralık'ta meydana gelen ve 12 kişinin hayatını kaybetmesine, 24 kişinin yaralanmasına neden olan özel öğrenci yurdundaki yangının soruşturmasını yürüten savcılarla görüştü.

Kılıçdaroğlu, Sinanpaşa Mahallesi'nde 29 Aralık'ta yangının meydana geldiği özel öğrenci yurdunda incelemelerde bulanarak, karanfil bıraktı. Kemal Kılıçdaroğlu, daha sonra Kaymakamlık Binası içinde bulunan adliyeye geçti.

Burada, yangının ardından başlatılan soruşturmayı yürüten savcılarla bir araya gelen Kılıçdaroğlu, soruşturmanın seyri hakkında bilgi aldı.

Kemal Kılıçdaroğlu burada ayrıca, Aladağ Kaymakamlığı görevine vekaleten bakan İmamoğlu Kaymakamı Kürşad Özdemir ile de görüştü.

Daha sonra ilçe merkezindeki bir kahvehaneye geçen Kılıçdaroğlu, burada vatandaşlarla sohbet etti.

Kendisiyle görüşmek isteyen 12 yaşındaki Arife Seda Ucuz'a büyüyünce ne olmak istediğini soran Kemal Kılıçdaroğlu, "Siyasete ilgi gösterirsen, sana koltuğu bırakacağım." dedi.

Kılıçdaroğlu, ziyaretlerinin ardından Adana'da bugün partisi tarafından düzenlenecek mitinge katılmak üzere, ilçeden ayrıldı.

KAYNAK:
AA
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER