ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 09 Ekim 2014 Perşembe 09:42

Cezaevinden firar etti, kaynanasını vurdu!

Cezaevinden firar etti, kaynanasını vurdu!

Bursa’nın İnegöl ilçesinde Alanyurt Yeni Mahallede meydana gelen olayda, cezaevi firarisi dehşet saçtı.


Kayınbabasının evine pompalı tüfekle ateş eden cezaevi firarisi damadın, tüfeğinden çıkan saçmaların isabet etmesi sonucunda kaynanası yaralandı.

POMPALI TÜFEKLE EVE ATEŞ ETTİ

Yaklaşık bir yıldan beri cezaevi firarisi olarak aranan Hakan Y., Yeni Mahallede ikamet eden kayınbabasının evine gitti. Kayınbaba ile damat arasında tartışma yaşanırken, tartışmanın ardından evden ayrılan Hakan Y., yanında bulunan pompalı tüfekle evin penceresine doğru ateş etmeye başladı.

KAYNANASINI YARALADI

Damadın ateşlediği pompalı tüfekten çıkan saçmaların isabet etmesi sonucu kaynanası Gülveren E. kolundan yaralandı. Sağ koluna isabet eden saçmalar nedeniyle yaralanan kadın, olay yerine gelen 112 Acil Servis Ambulansında görevli sağlık ekibinin ilk müdahalesinin ardından İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisine getirilerek tedavi altına alındı.

FİRARİ YAKALANDI

Yaralı kadının sağlık durumunun iyi olduğu belirtilirken, bir yıldan bu yana cezaevi firarisi olarak aranırken, kaynanasının yaralanmasına neden olan Hakan Y., Emniyet ekipleri tarafından kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. 

KAYNAK:
İHA
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER