ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 21 Nisan 2014 Pazartesi 17:25

Çevreci dede-torundan 800 kilo gram atık pil

Çevreci dede-torundan 800 kilo gram atık pil


Eskişehir'de dede ve torunu topladıkları 800 kilo gram atık pille geri dönüşüme büyük destek verdi. Halit Aydoğan ve torunu Melike Sarıtaş, bir yılda topladıkları atık pilleri Odunpazarı Belediyesi yetkililerine teslim etti.

Son zamanlarda belediyelerin vatandaşları geri dönüşüm konusunda bilinçlendirmesi meyvelerini vermeye başladı. Eskişehir Odunpazarı Belediyesi tarafından büyük bir ciddiyetle sürdürülen geri kazanım çalışmalarına bilinçli vatandaşlardan büyük destek geliyor. Proje kapsamında çevrelerinden topladıkları kullanılmış pilleri, mahallelerinde belirlenen okul, market ve muhtarlıklara teslim eden vatandaşlar, çevreye verdikleri değeri gözler önüne seriyor.

Bu çalışmalar kapsamında son olarak 800 kilogram atık pil toplayan dede Halit Aydoğan ve torunu Melike Sarıtaş, topladıkları atık pilleri Odunpazarı Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü yetkililerine teslim etti. Orhangazi Ortaokulu öğrencilerinin desteği ile topladıkları atık pilleri okulda düzenlenen törenle yetkililere teslim eden dede-torun geri dönüşüm konusunda vatandaşları bilinçli olmaya davet ediyor.
 

KAYNAK:
CİHAN
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER