ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 03 Kasım 2014 Pazartesi 16:45

Cesetler çıkartıldı

Cesetler çıkartıldı

Kaçak göçmenlerden bazılarının cesetleri, Sarıyer’deki Sahil Güvenlik Marmara ve Boğazlar Bölge Komutanlığı limanına getirildi.


Sarıyer Rumeli Feneri köyü açıklarında bir teknenin batması sonucu hayatını kaybeden kaçak göçmenlerden bazılarının cesetleri, Sarıyer’deki Sahil Güvenlik Marmara ve Boğazlar Bölge Komutanlığı limanına getirildi.

Sarıyer Rumeli Feneri köyü açıklarında kaçak göçmen taşıyan bir teknenin batması sonucu hayatını kaybeden bazı göçmenlerin cesetlerini almak üzere Sahil Güvenlik Marmara ve Boğazlar Bölge Komutanlığı’na ait arama kurtarma gemileri olay yerine gitmişti. Denizden çıkartılan cesetlerin alındığı gemilerden biri saat 11.45 sıralarında limana geri döndü. Gelen gemideki personelin tamamının maske taktığı gözlenirken, geminin yanaştığı yere savcı, jandarma olay yeri inceleme, sağlık ve Sarıyer Belediyesi’ne ait ekipler geldi. Savcı ve beraberindekiler inceleme için gemiye girdi.

Öte yandan Sahil Güvenlik Marmara ve Boğazlar Bölge Komutanlığı limanına İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne ait 4 cenaze aracının da geldiği görüldü.

Denizden çıkarılan 21 kişinin cesedi Adli Tıp Kurumu’na gönderildi

İstanbul Boğazı'nda kaçakları taşıyan teknenin kaza yapmasının ardından denizden çıkarılan 21 kişinin cesedi Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Kaçakları taşıyan teknenin battığı bölgede bulunarak Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü Rumeli Feneri Tahlisiye Bot İstasyonu'na getirilen 21 ceset, cumhuriyet savcısı tarafından incelendi.

İncelemenin tamamlanmasının ardından 21 ceset, otopsi için cenaze araçlarıyla Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

KAYNAK:
İHA
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER