ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 28 Haziran 2013 Cuma 18:13

Cem Yılmaz'dan Kırca'ya cevap: "İhtiyar..."

Cem Yılmazdan Kırcaya cevap: "İhtiyar..."

Gezi olayları esnasında attığı tweetleri silen Cem Yılmaz'a Levent Kırca'dan tepki gelmişti. Cem Yılmaz sert bir üslupla Kırca'ya cevap verdi.


Levent Kırca, Gezi Parkı protestoları sırasında attığı 'tweet'leri silen ünlü komedyen Cem Yılmaz'a tepki gösterdi.

 CEM YILMAZ'A TEPKİ

Sanatçıları Türkiye'de yaşananlara sessiz kalmakla suçlayan Kırca, sözlerini şöyle tamamladı:

"Bir tweet yüzünden tiyatrocu kardeşimiz Mehmet Ali Alabora'nın peşine düştüler. Genç kardeşimizi öldürmeye çalışıyorlar. Bunlar utanılacak şeylerdir. Ne yazık ki sanatçı kardeşlerimiz Türkiye'den yediği ekmeği hak etmiyor. Paralarının, dizilerinin peşindeler. Lütfedip 2 tweet atan Cem Yılmaz, endişesinden, korkusundan öteki gün tweetleri sildi. Duydum ki 'Bizim artık çocuğumuz var' diyormuş. Ulan bizim yok mu? Burada ölenler çocuk değil mi? Biz çocuklarımızın çağdaş şekilde yaşaması için cumhuriyete sahip çıkıyoruz. Ne yapacaksak demokratik yollardan yapacağız."

CEM YILMAZ'DAN YANIT GECİKMEDİ

'SONUN ADNAN MENDERES'E BENZEMESİN'

Bir konuşmasında Adnan Menderes ile Tayyip Erdoğan'ı kıyasladığını hatırlatan Kırca, şunları söyledi:

"Adnan Menderes iktidarı Türkiye'yi Amerika'ya ilk satan hükümettir. 'Sakın sonun Adnan Menderes'e benzemesin' dedim. Ancak şunu da ekledim, ben sadece hükümetin yıkılmasını kastettim. Ölüm cezasına karşıyız. Bugün eğer Tayyip Erdoğan'ı asmaya kalkarlarsa, Deniz Gezmiş için yürüdüğüm gibi, onun için de yürürüm. Çünkü asılması onu kahraman yapar. Yargılanmalı ve yaptıklarının zulmünü çekmeli."

KAYNAK:
DHA
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER