ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 11 Ekim 2014 Cumartesi 15:28

Cem Garipoğlu o ipi ve poşeti nasıl ve nereden aldı?

Cem Garipoğlu o ipi ve poşeti nasıl ve nereden aldı?

Cem Garipoğlu'nun kendisini astığı çamaşır ipi ile başına geçirdiği poşeti nereden elde ettiği belli oldu.


Münevver Karabulut'u öldüren Cem Garipoğlu Silivri'de 5 No'lu L tipi kapalı cezaevindeki koğuşunda ölü bulundu. 11 Şubat 2010 yılında ilk kez hakim karşısına çıkan Cem Garipoğlu olayın nasıl olduğunu anlatarak, "Münevver'i cansız görünce kendimi de öldürmek istedim. Ancak yapamadım" demişti. 2009 yılında 17 yaşındaki lise öğrencisi Münevver Karabulut'u öldüren Cem Garipoğlu koğuşunda gardiyanlar tarafından ölü bulundu.

ÇAMAŞIR İPİNE NASIL ULAŞTI?

Garipoğlu'nun kendisini astığı çamaşır ipi ile başına geçirdiği poşeti cezaevi kantininden aldığı öğrenildi. Yenisafak'ın iddiasına göre dün akşam cezaevi kantinine giden Garipoğlu, yıkadığı çamaşırlarını asmak için çamaşır ipi satın aldı. Garipoğlu'nun ip ile birlikte bisküvi de aldı ve bunlar poşete konularak kendisine verildi. Garipoğlu'nun gece 02.00'de yapılan sayımın ardından kantinden aldığı çamaşır ipi ile kendini astığı, bisküvilerin konulduğu poşeti de kafasına geçirdiği öğrenildi.

ACI HİKAYE BÖYLE NOKTALANDI! (Tıklayınız)

Garipoğlu'nun cenazesi, işlemlerin ardından cezaevinden Adli Tıp Kurumu'na sevk edilecek. 2011 yılında karara bağlanan davada Cem Garipoğlu'na 24 yıl hapis cezasına çarptırılmış, Yargıtay'da cezayı onamıştı. 

KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER