ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 07 Temmuz 2014 Pazartesi 09:14

Çatı aday İhsanoğlu'nun son pozu olay oldu!

Çatı aday İhsanoğlunun son pozu olay oldu!

CHP ve MHP'nin çatı adayı olarak nitelendirdiği Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'nun aşırı milliyetçi söylemleriyle bilinen Türk Solu'nun kendisine yer ayırdığı sayısıyla poz vermesi müthiş tepki topladı.


CHP ve MHP'nin Cumhurbaşkanlığ seçim önce çatı aday ilan ettiği Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu, İstanbul gezisi sırasında gaf niteliğinde bir poz verdi.

Daha önceki yayınlarında "Kürtlere doğum kontrolü yapılması ve Kürtlerden alışveriş yapılmaması" gibi ırkçı yayın politikası ve Kürtleri hedef alan kampanyalarıyla zaman zaman ortaya çıkan, Aleviler ve Dersim olaylarıyla ilgili de rencide edici yazılara yer veren Türksolu Dergisi, son sayısında Ekmeleddin İhsanoğlu'nu kapak yaptı.
İhsanoğlu, derginin bu son sayısıyla birlikte verdiği pozla tepki çekti.

Aşırı milliyetçi yayınlarıyla tepki çeken Türk Solu dergisi, daha önce "Ordu Göreve", "Dayan Saddam, Dayan Irak", "Kürtlerden Alışveriş Yapmayın" gibi kapaklarla çıkmıştı. Türk Solu'nun 2011 yılının Kasım ayında Atatürk büstü önündeki PKK'lı cesetlerini kapağına taşıyarak "İşte Özlenen Fotoğraf" diye yazması ise hâlâ hafızalardaki yerine koruyor.

Ulusal Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Türk Solu dergisi sorumlu yazı işleri müdürü Özgür Erdem, İhsanoğlu'na hediye ettiği dergiyi Twitter hesabından böyle duyurdu:

BUNLAR DA TÜRK SOLU'NUN ÖNCEKİ SAYILARINDAN BAZILARI: 

(Haber7)

KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER