ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 20 Ağustos 2014 Çarşamba 13:05

Çarşaflı kuyumcu soygunu

Çarşaflı kuyumcu soygunu

İstanbul Ümraniye’de biri çarşaf giymiş iki soyguncu, pompalı tüfekle girdikleri kuyumcudan yaklaşık 3 kilogram altını çaldı.


İstanbul Ümraniye’de biri çarşaf giymiş iki soyguncu, pompalı tüfekle girdikleri kuyumcudan yaklaşık 3 kilogram altını çaldı.

VİDEO İÇİN TIKLAYINIZ

Olay, saat 11.00 sıralarında Ümraniye Talatpaşa Caddesi üzerinde bulunan Barış Kuyumculuk’ta meydana geldi. İddiaya göre, iki soyguncu araçla kuyumcunun önüne geldi. Soygunculardan biri araçta beklerken, çarşaf giydiği öğrenilen diğer soyguncu ise elinde pompalı tüfekle kuyumcuya girdi. Silah tehdidiyle yaklaşık 3 kilo altını alan soyguncu, çevredeki esnafın duruma tepki göstermesi üzerine bir el havaya ateş etti. Soyguncu daha sonra kendisini bekleyen araca binerek kaçtı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri soyguncuları yakalamak için çalışma başlattı. Soyguncunun kaçarken gümüş yüzüklerin olduğu tabakayı yolda düşürdüğü belirlendi. İnceleme yapan polis bir adet boş kovan buldu.

Olayı gören bir esnaf, “Dışarı kaçtıklarını gördüm. Hatta biri bir el ateş etti. Komşumuz olan yufkacı üzerlerine gidince susturmak için pompalı tüfekle ateş etmiş. Yaralı yok” dedi.

Başka bir esnaf da, “İçeride çarşaflı bir kadın alışveriş yapıyor gibiydi. Sonra yan komşu elinde sopayla çıkınca diğer esnaflar da toplandık. Çarşaflı kişi erkekmiş. Pompalı tüfeği çıkartıp ateş edince hepimiz dağıldık. O sırada araçla kaçtılar” diye konuştu.

Kaçan soyguncuların yakalanması için çalışmalar sürüyor.

 

KAYNAK:
İHA
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER