ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 30 Mart 2014 Pazar 23:15

Çanakkale'de yine Ülgür Gökhan: Herkesin başkanıyım


Partisinin sandıklardan aldığı oyların sonucuna göre Çanakkale Belediye Başkanı seçildiğini açıklayan CHP'li Ülgür Gökhan, yaptığı konuşmada herkesin başkanı olduğunu söyledi.

Demircioğlu Caddesi'ndeki parti lokali önünde toplananlara seslenen Başkan Gökhan, "Kentimizde birlikte barış içinde yaşayamaya devam edeceğiz. Seçimler bitmiştir. Bunun mutluluğunu yaşayacağız. Akşam evlerimize gittiğimizde keyfini çıkaracağız. Sokaklarda keyfini çıkaracağız ama şunu unutmayacağız, ben artık bu kentin belediye başkanıyım. Ben herkesin belediye başkanıyım. Bütün Çanakkalelilerin belediye başkanıyım." dedi.

Ülgür Gökhan, 1950 yılında Çanakkale’de dünyaya geldi. 1989 yerel seçimlerinde SHP çatısı altında kontenjandan belediye meclis üyesi seçildi. 1999 yerel seçimlerinde CHP’den belediye meclis üyesi seçildi. 2002 yılında, dönemin Belediye Başkanı İsmail Özay’ın milletvekilliği için istifa etmesiyle boşalan yere, meclis üyelerinin oylarıyla seçildi. 2004 yılında yeniden belediye başkanı seçildi. 2009 yılındaki yerel seçimlerde de yeniden seçildi. Gökhan, evli ve bir erkek ile bir kız çocuk babası.

KAYNAK:
CİHAN
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER