ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 16 Haziran 2013 Pazar 11:28

Çadırlarda çuvallar dolusu misket ve vida bulundu

Çadırlarda çuvallar dolusu misket ve vida bulundu

Gezi Parkı'nı dün gece boşaltan polis, çadırların içinde sapanlar, çuvallara doldurulmuş misketler ve çelik vidalar buldu.


Gezi Parkı’nın boşaltılmasının ardından belediyeye ait temizlik işçileri parkı temizlemeye başladı. Polisle birlikte yapılan çalışmalarda, çadırlarda polise atılmak üzere hazırlanmış çuvallar dolusu misket, çelik vida ve bunları atmak için kullanılan sapanlar bulundu.

Çevik Kuvvet Polislerinin Gezi Parkı’ndaki eylemcileri bölgeden uzaklaştırmasının ardından temizlik işçileri kepçelerle parka girerek temizlik yapmaya başladı. Polis ekiplerinin de eşlik ettiği çalışma da eylemcilerin kurduğu çadırlar, parka asılan yasadışı pankart ve afişler toplanarak kamyonlara yüklendi. Yakılan ve parçalanan araçlar çekiciler yardımıyla parktan çıkarıldı.

Polis ekiplerinin çevrede yaptığı aramalarda bazı çadırlar da polise atılmak üzere hazırlanmış çuvallar dolusu misket, çelik vida ve bunları atmak için kullanılan sapanlar bulundu. Misketler, vidalar ve sapanlar polis ekipleri tarafından alınarak emniyete götürüldü. Polis ekiplerinin çevrede çalışmaları sürüyor.



KAYNAK:
CİHAN
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER