ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 10 Mart 2013 Pazar 14:49

BUSEDER'li kadınlardan öğrenciler için kermes

BUSEDERli kadınlardan öğrenciler için kermes


Bursa Umut Sevgi ve Eğitim Gönüllüleri Derneği (BUSEDER) gönüllüsü kadınlar, ihtiyaç sahibi öğrenciler yararına kermes düzenledi.

    Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen kermes, yoğun ilgi gördü. Tatlılar, tuzlular, yemek çeşitlerinin yer aldığı kermesteki yiyecekler, yine kadınlar tarafından servis yapıldı.

    BUSEDER Gönüllüsü Çiğdem Öztürk, kermesin ihtiyaç sahibi öğrenciler için düzenlendiğini belirterek, şunları dile getirdi: "Kadınlar olarak her şeyin başının eğitim olduğunu düşünüyoruz. Gönüllere barış köprüleri kurmanın, diyalogun eğitimden geçtiğini düşünüyoruz. O nedenle bayanlar olarak bu tür organizasyonlarda önde bulunuyoruz."

    Gönüllülerden Aydanur Sertbahar da kermesi hazırlayan kadınların çok büyük emekler ortaya koyduğunu söyledi. Sertbahar, şöyle konuştu: "Gerçekten eğitim izim için en önemli şey. Buradan elde edilen kazanç tamamen ihtiyaç sahibi öğrencilere gidiyor. Çok büyük emeklerle bunlar hazırlanıyor. Tatlılar, tuzlular, yemekler hazırlandı. Gıda üzerine bir kermes bu, çok da ilgi görüyor."

KAYNAK:
CİHAN
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER