ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 08 Ekim 2013 Salı 08:53

Burak Yılmaz ile Sneijder birbirine girdi

Burak Yılmaz ile Sneijder birbirine girdi

Wesley Sneijder ve Burak Yılmaz arasında Manisa’da ‘ofsayt’ tartışması yaşandı.


Fatih Terim ile yollarını ayırmasının ardından Roberto Mancini ile anlaşan Galatasaray’da sular durulmuyor. Akhisar Belediyespor maçının 2-1 kaybeden sarı kırmızılıların soyunma odasında Burak Yılmaz ile Wesley Sneijder arasında tartışma çıktığı iddia edildi.

SNEIJDER ÖNCE DROGBA SONRA BURAK'LA KAPIŞTI

Hürriyet’ten Ali Naci Küçük’ün haberine göre, ligde namağlup tek takım unvanını 2-1’lik Akhisar yenilgisi ile kaybeden Galatasaray’da 90 dakika sonrasında sinirler gergindi. Sahada Didider Drogba ile 2 dakika boyunca pas tartışması yapan Sneijder, maç bitince de içeride Burak ile daha hararetli bir olay yaşadı.

Galatasaray’ın sahadaki en önemli gol silahı Burak Yılmaz, Akhisar Belediye maçının ilk 16 dakikasında 4 kez ofsayta düşerken, 90 dakika toplamında ise 5 kez ofsaytta kalınca sarı kırmızılıların önemli atakları kesilmişti.

OFSAYTA DÜŞMEMEYİ NE ZAMAN ÖĞRENECEKSİN

Burak’ın bu durumu, karşılaşma sonrası Wesley Sneijder’in gündemindeydi.

Son haftalarda formsuz olan takım arkadaşını eleştiren Hollandalı yıldız, Burak Yılmaz’a, “Ofsayta düşmemeyi ne zaman öğreneceksin” diye çıkıştı.

Beklemediği bu tepkiye Burak’ın verdiği yanıt, “Sana mı soracağım” şeklinde oldu.

Tartışmanın devamında Sneijder bu kez, “Sürekli ofsaytta kalınır mı? Biraz dikkatli olmalıydın. Birçok atağımız kesildi” ifadelerini kullandı.

SOYUNMA ODASI KARIŞTI

Burak da bu kez daha sert bir yanıtla, “Hiç oynamamaktan iyidir bana göre. Takım için en azından bir şeyler yapmaya çalışıyorum” dedi.

Bu sözlerdeki ima, Sneijider’in iyice sinirlenmesine neden oldu. Wesley Sneijder, Burak’a doğru sinirle yürümeye kalkınca soyunma odasındaki diğer futbolcular araya girdi. Emre Çolak, Sabri ve Drogba, Hollandalı futbolcuyu tuttu ve olayın büyümeden kapatılması sağlandı.

Sneijder, hatırlanacağı gibi iki hafta önce de antrenman sırasında Eboue ile tatrtışmıştı.

KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER