ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 04 Nisan 2013 Perşembe 22:03

Bulgar polisi Edirne deplasmanında galip

Bulgar polisi Edirne deplasmanında galip


Türk ve Bulgar polisi arasında Edirne'de oynanan voleybol dostluk maçının galibi misafir polisler oldu.

        İki ülkenin polis teşkilatları arasındaki işbirliği karşılıklı ziyaretlerle daha da gelişiyor. Bu kapsamda Kırcaali Bölge Emniyet Müdürlüğü’nden 16 kişilik bir ekip, Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası etkinlikleri nedeniyle Edirne’ye geldi.

        Emniyet Müdürü Cemil Ceylan tarafından karşılanan konuk polislerle Edirne polisi arasında saat 14.00’te Trakya Üniversitesi Kırkpınar Beden Eğitimi Meslek Yüksekokulu salonunda voleybol maçı oynandı.

        Yapılan dostluk maçını Bulgar polisi 3–1 kazandı. Maça vatandaşların yanı sıra polis eşleri yoğun ilgi gösterdi. Seyirci sıralarını ise Çevik Kuvvet polisi doldurdu. 'Türkiye, Türkiye' tezahüratlarıyla polis sahadaki meslektaşlarına destek vermeye çalıştı.
Maçın bitiminde konuşan Edirne Emniyet Müdürü Cemil Ceylan, iki kentin polis teşkilatları arasında ilişkilerin bu tür etkinliklerle daha da artığını söyledi.

        Geçen hafta yaptıkları Kırcaali ziyareti sırasında sıcak bir şekilde karşılandıklarını anlatan Ceylan, Polis Haftası etkinlikleri çerçevesinde Kırcaali Emniyet Müdür Yardımcısı başkanlığındaki heyeti misafir ettiklerini kaydetti.

        Ceylan, Edirne ve Kırcaali polis teşkilatları arasındaki etkinliklerin devam edeceğini ve bundan sonraki dönemde iki ilde görev yapan bayan polis memurları arasında atış poligonunda bir program yapılacağını ifade etti.

        Kırcaali Emniyet Müdür Yardımcısı İvaylo İlev ise Edirne Emniyet Müdürü’nün şehirlerine yaptığı ziyaretten mutluluk duyduklarını belirterek bu tür etkinliklerle polis teşkilatları arasında dostluk ilişkilerinin gelişeceğini dile getirdi.
 

KAYNAK:
CİHAN
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER